imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Какво още очакваме да представи Apple в рамките на тази есен


Най-значимото събитие на Apple за годината вече остава в миналото. Технологичното мероприятие премина под покрива на Steve Jobs Theatre преди два дни, но ако сте го пропуснали, не трябва да се притеснявате. За да видите запис от неговото директното отразяване от iMagazin, посетете тази връзка, но има и по-лесен начин да се запознаете с новите продукти на Apple – просто стартирайте краткото видео представяне, което се появи в YouTube страницата на компанията вчера, но нека разгледаме и тази част от прогнозираните продукти, която не беше представена по време на Apple Special Event.

За да разберете повече за наследника на iPhone X или поколение XS и за XS Max, посетете тази връзка, а за да прегледате подробните характеристики на iPhone XR, натиснете тук. За изключително сериозните промени, през които е преминало четвъртото поколение на Apple Watch може да разберете, като посетите тази връзка, но нека да си припомним каква са и останалите прогнозирани разработи, с които очакваме да ни изненада Apple в рамките на тази есен.

iPad Pro

Изцяло новото iPad Pro поколение ще се отличава с разпънат екран и вградена TrueDepth предна камера. Освен с характерните промени за iPhone X, разработката ще може да се похвали с диагонал на екрана от 11 и 12.9 инча и вграден процесорен чип A12 Bionic, но има и още нещо. Вероятно прогнозираното iPad Pro поколение ще разполага и с 18 ватово USB-C зарядно устройство в комплекта.

MacBook

Според Digitimes, преносимият компютър ще разполага с диагонал на екрана от 13 инча, спрямо сегашното 12 инчово предложение и дисплей панел, идентичен на този, с който се отличава актуалното 13 инчово MacBook Pro поколение, но това не е всичко. Източниците загатват, че цената на компютъра няма да се различава кой знае колко от тази на актуалното MacBook Air поколение. Вероятно тя ще бъде малко по-висока, но и значително по-ниска от тази на последния MacBook.

AirPower

Ако трябва да се доверим на повечето източници, в рамките на тази есен ще се появи и прогнозираното AirPower безжично зарядно устройство на Apple. Достатъчно е само да поставите вашия съвместим iPhone на специалната безжична поставка и неговата батерия автоматично ще премине в режим на зареждане, което се отнася и за Apple Watch. Според Best Buy и Macotakara, очакваната AirPower поставка ще се появи през тази есен, а заедно с нея може да се запознаем и със следващото поколение безжични слушалки на Apple.

До изцяло новите разработки се подреждат и все още очакваните, актуализирани поколения на iMac, Mac mini и 12 инчовия MacBook, но има и една малка особеност. Не трябва да забравяме, че тези прогнози не са подкрепени официално от Apple, което не е чак толкова голям проблем. Вероятно голяма част от тях са правдоподобни. Не бихме могли да бъдем сигурни, че предложенията ще се появят в рамките на тази есен, но от друга страна, вероятността това да се случи до края на годината не е никак малка.

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.