imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Какво трябва да знаете за вашия нов iPhone или iPad


При положение, че за Коледа сте получили някой нов iPhone или iPad, а до този момент никога не сте използвали iOS устройство, тези съвети са точно за вас. Като цяло стъпките, които трябва да изпълните, за да стартирате и конфигурирате устройството са съвсем лесни и интуитивни, а към тях може да добавим и малко повече информация за това как да прехвърлите вашите данни, примерно от смартфон или таблет, който се задвижва от операционната система Android.

Просто отваряте кутията, включвате вашия нов iPhone или iPad и идва моментът да преминете към една непозната към днешна дата операционна система за вас, но това не трябва да ви плаши по никакъв начин. Достатъчен е един изключително кратък период от време, за да свикнете с всички възможности на последната версия на iOS, но преди това, трябва да активирате и конфигурирате своето ново устройство.

За да използвате iPhone или iPad, трябва да разполагате с Apple ID акаунт, който може да бъде създаден и през новото iOS устройство. Свържете разработката към безжичен интернет източник и последвайте всички описани стъпки, но не трябва да се плашите, когато стигнете до полето, което изисква от вас да въведете номер на кредитна или дебитна карта. Тази информация не е задължителна, но от друга страна, ако искате да направите, примерно покупка на приложение през App Store, няма да е лошо да съхраните данните от вашата карта предварително и сте готови.

Вече може да се възползвате от всички възможности на последната версия на iOS, за които може да разберете повече, като натиснете тук. За да се запознаете със стъпките, които трябва да предприемете, за да прехвърлите вашето съдържане, като контакти и снимки от Android устройство към iPhone или iPad, просто посетете тази връзка, а при положение, че разполагате с Apple ID акаунт, нещата стават по един още по-лесен начин. Просто се впишете с него и вашата информация ще се появи автоматично и в новото ви устройство.

Ако вече разполагате с някое предно поколение iPhone или iPad с инсталиран iOS 11, нещата стоят по доста по-различен начин. За да конфигурирате вашето ново устройство, просто трябва да го доближите до старото и всичко става по автоматичен и безжичен начин. Повече за страхотната възможност може да разберете, след като посетите тази връзка, а за да видите по какъв начин може да стигнете до старите клавишни комбинации без Home бутон, ако вашият нов iPhone е десетото поколение, натиснете тук.

iPhone SE Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.