imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Кастинг за участие в организираното от Apple шоу Planet of the Apps


Преди по-малко от година разбрахме, че Apple планира да пусне свое собствено телевизионно шоу, а днес вече знаем неговото име “Planet of the Apps”. Любопитната продукция вече набира смели участници, които ще се борят в голямата надпревара за първото място.

Очакваното шоу е копродукция с Propagate, съвсем нова компания, собственост на Бен Силвърман и Will.i.am, а вече стартиралият кастинг се опитва да достигне до така наречените творци на приложения. Всеки разработчик, който смята, че разполага с необходимите технически умения и подготовка, както и креативен подход и начин на мислене, с които да създаде „приложение от бъдещето” може да се чувства поканен на прослушването.

ben_silverman_and_will.i.am_
Ben Silverman и Will.i.am

Организаторите твърдят, че очакваната продукция е нещо повече от риалити шоу – всеки участник ще получи съдействие от световно признати специалисти в света на техниката, а достигналите разработчици до финалния кръг ще имат възможност за огромно финансиране до 10 милиона долара. Разбира се, това финансиране може да бъде отказано, а всички права върху „приложението от бъдещето” да останат собственост на разработчика, което представлява една изключително справедлива възможност. На последно място, всяко разработено приложение в рамките на шоуто ще получи видно и отделено от всички останали приложения място в App Store, което ще помогне за неговото популяризиране.

planetapps

Все още не е ясна датата, на която шоуто ще бъде излъчено, но със сигурност знаем, че разработчиците трябва да представят завършена бета версия на приложението, с което ще участват в конкурса до 21-ви октомври тази година.

Подборът ще се проведе в партньорство с Product Hunt в Сан Франциско, Лос Анджелис, Остин и Ню Йорк, а за да се запишете за участие, просто трябва да посетите интернет страницата на Planet of the Apps, да имате навършена 18 годишна възраст, както и да разполагате с необходимите умения и планове за разработване на „приложение от бъдещето” за устройства, задвижвани с iOS, macOS, tvOS и watchOS.

Източник: 9to5mac

Beoplay Voucher articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.