imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето как изглежда керамичното изпълнение на Apple Watch 2


Второто поколение умен часовник дебютира преди по-малко от месец, а в настоящата статия ще ви припомним с какво се отличава от своя предшественик и най-вече ще ви запознаем с неговото керамично изпълнение, което напълно измества традиционния златист корпус.

Не бихме пропуснали да обърнем внимание на най-съществената промяна в устройството, която откриваме в наличието на собствен GPS модул. Ето, че Apple Watch 2 може да изпълнява значително по-голяма част от функциите си, и то напълно самостоятелно, без да бъде свързан с вашето iOS устройство.

Няма начин да не акцентираме и върху по-мощния процесорен чип, вградената батерия с по-голям капацитет и значителните промени в екрана на устройството, за които може да разберете повече, като посетите следната връзка.

Комбинацията между всички страхотни хардуерни промени и новата операционна система watchOS 3, за която може да разберете повече, като натиснете тук, представят Apple Watch 2 като едно изключително мощно и функционално устройство, което с удоволствие бихме изпробвали.

Съвсем традиционно, компанията от Купертино не пропусна да въведе и нов, нестандартен материал на корпуса, който определено отличава второто поколение от останалите умни часовници. Златният вариант, с който може да се похвали предшественикът на Apple Watch 2, е заменен с керамичен, точно както разкриват и горните любопитни видео кадри.

Страхотният нов корпус не само индивидуализира устройството по уникален начин, но и може да се похвали с по-ниска цена на материала, спрямо златото, и четири пъти по-голяма здравина от неръждаемата стомана, която определено ще предпази вашето Apple Watch 2 устройство от наранявания.

Повече за страхотното второ поколение Apple Watch може да разберете, като посетите следната връзка, а за watchOS 3, която определено повишава производителността на устройството, като натиснете тук.

Източник: 9to5mac

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.