imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Класацията на Apple за най-добри игри и приложения за 2017


Края на годината наближава с всеки изминал ден, което автоматично ни отвежда и към традиционната класация на Apple за най-добри игри и приложения. Съвсем очаквано, както при всяка изминала надпревара и в тази за 2017 г., победителите са разделени в няколко основни категории, като разработки за iPhone, iPad, Mac, Apple TV и Apple Watch, докато при предложенията за iOS срещаме и нещо ново.

Победителите в мобилната група от предложения намират своето място в раздел Today на обновения App Store, като значителна част от тях са базирани на иновативната ARKit връзка, с която дебютира iOS 11. Измежду най-добрите iOS игри и приложения се отличават FishingGO, IKEA Place, magicplan и Sky Guide AR, но имаме и една не толкова добра новина.

В рамките на Европа, надпреварата между разработките за Apple Watch и Apple TV остана на заден план или по-точно приложенията въобще не са класирани, което не е чак толкова сериозен проблем, а ние ще ви запознаем с най-добрите игри и приложения за останалите устройства на Apple.

iPad приложение на годината: Affinity Photo

Реално погледнато, това е първото приложение за редактиране на изображения или снимки, което е специално оптимизирано за вашия iPad и най-важното – неговите разработчици вече са спечелили награда за настолната версия на Affinity Photo, която явно не се различава по никакъв начин от тази за вашия таблет.

iPhone приложение на годината: Enlight Videoleap

В рамките на приложението, всеки потребител може да създаде собствен творчески видео клип по съвсем лесен начин и не само. Разработката ще ви запознае с изключително широк набор от възможности, които са подходящи както за начинаещи, така и за професионалисти.

Mac приложение на годината: Aurora HDR 2018

Ако искате да редактирате някое друго HDR изображение, вероятно няма по-подходящ софтуер от Aurora. Разработката се отличава, като най-продаваната в световен мащаб за 2017-та, докато вградените възможности и сравнително лесната работа с нея я превръщат в подходяща за всеки потребител.

iPad игра на годината: Hidden Folks

Просто един уникален вариант за търсене и откриване на обекти, който реално погледнато се различава значително от всички останали игри, с които сме се запознали към днешна дата. Всяко от наличните 17 нива е черно-бяло и е нарисувано на ръка, докато скритите елементи стават все по-трудно откриваеми.

iPhone игра на годината: Splitter Critters

Изключително креативното приложение не само спечели мнозина потребители, но и дори наградата за Apple Design Award за 2017-та. Лесните контроли, приятната графика и страхотните музикални ефекти ви гарантират едно уникално преживяване, от което задължително трябва да се възползвате.

Mac игра на годината: The Witness

В рамките на The Witness всеки от вас може да се възползва от над 500 пъзела, съчетани със страхотна графика и приятни музикални ефекти, а всеки подреден вариант ще отключва по една малка част от красивия, екзотичен остров.

На последно място, не трябва да игнорираме и отличените в класацията iMessage стикери. До тях може да стигнете, след като отворите вградения App Store в приложението Messages, а за да разгледате всички предложения, които намират своето място в BEST OF 2017, посетете страницата на Apple за разработчици.

Xr order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.