imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Вече знаем точно кога Apple ще представи новия iPhone!


Част от предположенията относно характеристиките на очакваното OLED поколение iPhone вероятно все още пораждат не малко съмнения в повечето потребители. Едно обаче вече знаем със сигурност – кога ще бъде представен iPhone 8. Преди няколко дни прогнозирахме две дати, на които компанията може да ни запознае с него, като вече сме сигурни, че технологичното мероприятие на Apple ще се проведе на 12-ти септември – точно на тази цифра от календара заложихме и ние.

Текстът на официалната покана, която разкрива датата на значимото мероприятие е съвсем яснен – “Let’s meet at our place.” След около две седмици в 10:00 ч. местно време, което съответства на 20:00 ч. българско, компанията ще даде ход на своето дългоочаквано събитие. Празничното представяне на новите iPhone-и ще се проведе в Apple Park или по-точно под покрива на Steve Jobs Theater, но нека видим и с какви други продукти и операционни системи може да се запознаем на 12-ти септември.

До юбилейното OLED поколение iPhone се подреждат съвсем на място и предложенията 7S и 7S Plus. Според повечето източници, техните размери ще съответстват на сегашното поколение, но приликите не са толкова много. Значително по-мощният процесорен чип А11 и по-качествената основна камера, която във вариант Plus отново ще е двойна, намират своето място в изцяло нов елегантен стъклен корпус, докато под задния панел на устройството ще е скрит и дългоочакваният модул за безжично зареждане на вградената батерия.

Все още не сме сигурни в точното име на новия флагшип смартфон на Apple, но това не е чак толкова притеснително. Сред вероятните варианти са той да се казва iPhone 8, 10, X или пък Pro, но по-важната промяна идва с неговия разпънат 5.8 инчов дисплей с малка декоративна рамка във всяка една странична част, което налага още няколко промени. Стандартният Home бутон става виртуален. Според повечето източници технологията за разпознаване на пръстов отпечатък ще бъде вградена в екрана, а в неговата горна част ще намери своето място и иновативният 3D лазарен сензор, който ще може да разпознае вашето лице по доста точен начин.

Съществува вероятност по време на технологичното събитие компанията да ни запознае и с Apple TV поколение 5, което ще може да възпроизвежда 4K съдържание и с Apple Watch 3, но все пак това са само предположения, за разлика от iOS 11. Официалната версия на операционна система ще се появи с новото семейство iPhone-и, а няколко дни след мероприятието всеки от нас ще може да инсталира новата разработка и на своя iPhone или iPad.

Не е нужно да чакаме повече! Датата е 12-ти септември, мястото е Калифорния, часът е 20:00 местно време, а ние се надяваме, че Apple за пореден път ще ни изненада приятно и то не само със своя смартфон от най-висок клас.

iPad 6 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.