imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Прогноза: на коя дата може да се запознаем с iPhone 8


Колкото и интересни прогнози и предположения относно техническите характеристики на iPhone 8 да разгледаме, няма как да бъдем изцяло сигурни в тяхната достоверност, но това не трябва да ни притеснява по никакъв начин. Голяма част от източниците, като Ming-Chi Kuo от KGI, се отличават със своите доста точни анализи, а от друга страна не трябва да забравяме, че съвсем скоро Apple ще ни запознае официално със своя дългоочакван смартфон от най-висок клас.

Всяка година компанията представя своето ново поколение iPhone през първата или най-късно втората седмица на септември, а според Mac4Ever традицията няма да бъде прекъсната. Тяхното мнение е, че iPhone 8 ще дебютира на 5 или 12 септември, като по-скоро това ще се случи на втората прогнозирана дата.

Освен с iPhone 8, технологичното събитие на Apple ще ни запознае и с поколение 7S и 7S Plus, както и с очакваната нова версия на iOS. Операционната система ще може да бъде инсталирана на iPhone поне поколение 5S, като това вероятно ще бъде възможно само няколко дни след представянето на новата версия, но нека видим датите, които маркира Apple за своето събитие през годините:

  • 2012 – iPhone 5 е представен на 12 септември
  • 2013 – iPhone 5s е представен на 10 септември
  • 2014 – iPhone 6 е представен на 9 септември
  • 2015 – iPhone 6s е представен на 9 септември
  • 2016 – iPhone 7 е представен на 7 септември

Повече за прогнозираните технически характеристики, с които ще може да се похвали iPhone 8 може да разберете, след като посетите тази връзка, а за страхотните промени и нови възможности в iOS 11, като натиснете тук.

Източник: MacRumors

iPad 6 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.