imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вече знаем кога ще се проведе WWDC 2017


По всичко изглежда, че тази година разбираме почти четири месеца по-рано за точните дати, между които ще се запознаем с много новости на Световната конференция на разработчиците WWDC 2017. Мястото отново е Калифорния, но с една малка разлика в локацията. Събитието ще се проведе в Сан Хосе, столицата на Силициевата долина, вместо на територията на Сан Франциско, както е било през последните десет години.

Отправяме поглед към пети юни, когато компанията от Купертино ще даде ход на технологичното мероприятие, което ще продължи точно пет дни или до девето число от месеца. Значимата конференция е предназначена за свързаните с операционните системи на Apple разработчици. Всеки, който желае да посети събитието, трябва да бъде част от програмата на Apple за разработчици, а стойността на билета се равнява на 1599 долара.

01_apple_announces_date_for_wwdc_2017

Припомняме ви, че през изминалата година компанията от Купертино излъчи всяка една част от събитието на живо, както в своя интернет сайт, така и в приложението на WWDC. Вероятно през юни отново ще се срещнем с подобна възможност, което може само да ни радва. Все пак, това ще ни предостави възможност да се докоснем до най-новите операционни системи на компанията, точно в момента на тяхното представяне, но нека отправим поглед към iPhone 8.

02_apple_announces_date_for_wwdc_2017

Вероятно вече сте преминали през любопитните предположения, които загатват за неговата поява именно по време на предстоящото събитие. По този начин компанията от Купертино ще отпразнува десетата година от появата на легендарния си продукт, а днешното ранно обявяване на датите на конференцията отново ни напомня за интригуващата прогноза, но, както и да е. Все още е прекалено рано да придаваме тежест на подобно твърдение, а за да разберете повече за iPhone 8, посетете следната връзка.

При положение, че искате да си припомните програмата на Световната конференция на разработчиците, която се проведе през юни месец, но през изминалата 2016 година, кликнете тук.

Източник: Apple

iCare article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.