imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Кои промени в iPhone X може да стигнат до всички устройства на Apple


Измежду всички сериозни промени, с които се отличава очакваното десето поколение iPhone правят доста силно впечатление разпънатият 5.8 инчов OLED екран и иновативната биометрична система. Благодарение на нея предложението може да разпознае вашето лице по изключително точен и бърз начин. Повече за Face ID може да разберете, като посетите тази връзка, а ние ще ви покажем по какъв начин биха изглеждали и останалите устройства на компанията с разпънат екран във всеки край и вградена TrueDepth камера.

Точно преди месец разгледахме концептуалните изображения на iPhone SE с разпънат OLED екран във всеки край. Предложението може да достигне до диагонал на екрана от 4.7 инча или с 0.7 инча повече спрямо актуалното устройство. Под двойната задна камера, в стъкления корпус е скрит модул за безжично зареждане на вградената батерия, а липсата на какъвто и да е Home бутон свидетелства за наличието на TrueDepth предна камера, която може да разпознае вашето лице.

Видно от изображенията, външните размери на устройството остават без никаква промяна и то при един по-голям диагонал на екрана, но нека видим и следващата концепция на Curved.de, която последва тази на поколение SE. Няма абсолютно никаква причина, вече разработената технология да намери своето място и в някое от очакваните поколения iPad Pro, MacBook, iMac или пък Apple Watch, макар и вграждането на TrueDepth камера в такова устройство да е малко по-трудно, поради ограниченото пространство в неговия корпус.

Концептуалните изображения разкриват изцяло нов и то доста елегантен дизайн, но заедно с тази визуална промяна, липсата на стандартната декоративна рамка допринася и за един по-голям диагонал на екрана при идентични външни размери на което и да е от устройствата и не само. Всяко предложение разполага с вградена TrueDepth камера, чрез която ще може да отключите съответната разработка или да потвърдите своята самоличност по един доста бърз и удобен начин.

Надяваме се, че концепцията на Curved.de вече е в процес на разработване от Apple и през идната година ще се запознаем поне с един от горните продукти, а за да разберете повече за изключително сериозните промени, с които се отличава iPhone X, посетете тази връзка.

Източник: 9to5mac

iCare article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.