imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Официалната програма на Apple Music Festival 2016 в Лондон


Преди два дни ви запознахме с ежегодното свежо събитие, което ще се проведе между 18 и 30 септември в Roundhouse, Лондон. Първоначалната информация, с която разполагахме загатна, че всяка изминала седмица до самото откриване на събитието ще ни разкрива по един изпълнител или група, която ще вземе участие на сцената.

Любопитната информация обаче със сигурност няма да бъде поднесена на части, като днес вече разполагаме с пълна програма, която с абсолютна точност разкрива всяко едно участие, заедно с прикрепената към него дата, на която ще бъде проведено.

Screen Shot 2016-08-25 at 1.52.34 PM

Припомняме ви, че музикалното събитие, за което може да разберете повече, като посетите следната връзка, се провежда за 10-та поредна година, като едва от миналата година то е преименувано от iTunes Festival на Apple Music Festival, а заедно с това е съкратена и неговата продължителност от 30 на 10 дни.

Музикалните икони като Alicia Keys, Bastille, Britney Spears, Calvin Harris, Chance The Rapper, Elton John, Michael Bublé, OneRepublic, Robbie Williams и The 1975 ще се качат на сцената един по един, като за всеки от тях е определена индивидуална дата. Музикалното събитие ще бъде открито на 18-ти септември от Elton John и съответно закрито на 30-ти септември от Chance The Rapper.

apple-music-festival-lineup

Определено бихме обърнали внимание на факта, че страхотното ежегодно събитие никога не е било толкова тясно свързано с услугите, които предлага Apple, както през настоящата година. Битката за надмощие между определени услуги за предоставяне на аудио и видео съдържание и Apple Music е доста сериозна през последната половин година, а това провокира Тим Кук да предприеме глобални действия.

Както вече знаете от предната ни статия, свързана с темата, всеки потребител на мобилно или настолно Apple устройство ще разполага с абсолютно безплатната възможност да наблюдава събитието в реално време през своето Apple Music приложение, точно както предната година, но с една малка разлика.

На Apple Music Festival 2016 ще имат възможност да се насладят и потребители, които разполагат с Windows базирано компютърно устройство, както и от всички собственици на мобилни устройства, използващи мобилната операционна система Android.

Повече за предстоящото музикално събитие може да разберете, като посетите следната връзка или Twitter страницата на Apple Music, като натиснете тук.

Източник: 9to5mac

MBP vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.