imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Колко време е необходимо за зареждане на батерията на AirPods


Ако не знаете как да почистите AirPods, това може да стане доста лесно. Вземете фина микрофибърна кърпа. Не използвайте агресивни препарати и не ги нанасяйте директно върху слушалките и кутията за зареждане. Пръснете върху кърпичката и почистете корпуса. Чрез клечка за зъби почистете всичката мръсотия, която е попадната в тази част на слушалките, която се намира във вашите уши и сте готови, но нека видим и колко време ще ви е необходимо, за да заредите AirPods.

Припомняме ви, че вероятно най-голямата промяна в очакваното второ поколение AirPods ще се крие в обновения W2 чип, който позволява да активирате интелигентния асистент чрез стандартната гласова команда Hey Siri, вместо с актуалното двойно докосване върху една от слушалките. Вграденият Bluetooth модул също ще бъде обновен, а според интересната патентна заявка на Apple от преди около два месеца, безжичните слушалки ще могат да измерват и вашия сърдечен ритъм.

Не трябва да забравяте, че вграждането на един или повече биометрични сензора в корпуса на AirPods може да остане и просто една интересна идея, която така и да не дебютира с очакваното, вероятно в края на тази година второ поколение AirPods, но нека видим и колко време ви е необходимо, за да заредите батерията на AirPods.

При положение, че безжичната кутия за зареждане на AirPods разполага с достатъчно заряд, поставете слушалките в нея и сте готови. Ако бързате и искате да заредите вашите AirPods до състояние, при което да се наслаждавате на тяхната работа в рамките на един до два часа, ще трябва да изчакате само около 5 минути, за 15 минути зареждане ще се наслаждавате на около 3 часа работа, за 25 минути – на около 5 часа работа, докато за пълно зареждане или 24 часа продължителност на работа, ще се наложи да изчакате не повече от един час.

Повече за висококачествените безжични слушалки на Apple може да разберете, след като посетите тази връзка.

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.