imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Кратко видео представяне на новите продукти на Apple


Предполагаме, че снощи и вие сте проследили най-значимото събитие на Apple за годината, нa което компанията ни запозна с iPhone XS, iPhone XS Max и с по-бюджетното, бихме казали колоритно iPhone XR поколение. Вълнуващото мероприятие премина под покрива на Steve Jobs Theatre, но ако сте го пропуснали, не трябва да се притеснявате. За да видите директното отразяване на технологичното събитие от iMagazin, посетете тази връзка, но има и по-лесен начин да се запознаете с новите продукти на Apple – просто стартирайте тяхното кратко видео представяне с продължителност от близо две минути, което се появи в YouTube страницата на компанията преди няколко часа.

Ако трябва да спазим подредбата на споделеното видео, се налага да започнем с поколение iPhone XS и iPhone XS Max, но изненадата вече е развалена. Всички знаем, че има и iPhone XR, а ние отправяме поглед към страхотните кадри, които изпълниха подземната аудитория на Steve Jobs Theatre.

За да разберете повече за наследника на iPhone X или поколение XS и за XS Max, посетете тази връзка, а за да се прегледате подробните характеристики на iPhone XR, натиснете тук. За изключително сериозните промени, през които е преминало четвъртото поколение на Apple Watch може да разберете, като посетите тази връзка, но нека разгледаме и техните индивидуални видеа, които отново се появиха на страницата на Apple преди броени часове.

iPhone XS, XS Max и XR

Apple Watch 4

Нямаме търпение да разберем какви ще са точните цени на новите iPhone поколения, както и кога ще пристигнат в България и магазините на iStyle, но едно е сигурно. Няма да пропуснем да ви информираме, когато това се случи.

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.