imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Кратък видео преглед на второто поколение AirPods


Ако все още не сте разбрали, в рамките на миналата седмица съвсем неочаквано се запознахме с няколко нови Apple разработки. До 10.5 инчовия iPad Air се подреждат петото iPad mini поколение и актуализираните 21.5 и 27 инчови варианти на iMac и не само. Преди няколко дни се появи и прогнозираното второ поколение безжични AirPods слушалки на технологичния гигант, но нека преминем и към първия видео преглед на разработката, който идва директно от редакторите на MacRumors.

Макар външния вид на второто поколение да е почти идентичен с този на първото, то функционира с изцяло новия H1 чип, който води до по-висока стабилност на работа, два пъти по-бързо изграждане на връзка с устройство, 1.5 пъти по-бързо осъществяване на телефонно обаждане, 50% повече време за разговор с едно зареждане и не само. Благодарение на промяната, всеки потребител може да се наслади на по-качествен звук, както и да активира интелигентния асистент чрез стандартната гласова команда Hey Siri, докато основната промяна в кутията на слушалките се крие във вградения в нея модул за безжично зареждане. AirPods 2 се предлагат в два варианта – със стандартна зареждаща кутия и с такава, поддържаща безжично зареждане.

Просто трябва да поставите зарядната кутия на слушалките върху сертифицирана Qi поставка и тя ще премине в режим на зареждане по автоматичен начин, но нека видим и с какви характеристики се отличава тя. При положение, че кутията е заредена на 100%, тя може да зареди напълно почти 5 пъти вашите слушалки, които от своя страна биха могли да стигнат до 5 часа възпроизвеждане на звук и до 3 часа в режим на телефонен разговор с едно зареждане, но има и още нещо. Само за 15 минути в режим на зареждане, вашите слушалки могат да ви предоставят възможност да им се насладите в рамките на до 3 часа в режим на слушане на музика и до 2 часа в режим на разговор.

Зарядната кутия от второто поколение може да се използва и със слушалките от първото, а както и да бъде закупена самостоятелно, но има и още нещо. Вече всеки от вас може да провери какви са цените на второто поколение AirPods, както и на безжината зарядна кутия и в рамките на нашата държава, както и да направи предварителна поръчка на своя нов висококачествен акасесоар, като посетите уебсайта на iStyle България или за по-лесно като натиснете тук. Първите бройки от новите слушалки съвсем скоро ще бъдат при нас!

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.