imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Лесно организиране на повтарящи се контакти през iOS


С течение на времето, запазеното съдържание в заложеното приложение Contacts във вашето iOS устройство се увеличава. Към всеки запис може да добавите не само телефонен номер, но и актуален адрес, месторабота или пък връзка към профил в социална мрежа, а ние ще обърнем внимание на една малка особеност. Доста често контактите се повтарят, като различните записи съдържат примерно офис телефонен номер и личен на едно и също лице, което не трябва да ви притеснява по никакъв начин.

Всеки потребител може да се възползва от полезната Link Contacts възможност, стига да разполага с някоя от последните версии на iOS. Достатъчно е само да отворите някой от вашите контакти, след това да докоснете върху бутон Edit, който се намира в горната дясна част на екрана и да превъртите съдържанието до неговата най-долна част. Преминете към Link Contacts, след това изберете повтарящият се номер, докоснете върху бутон Done, както е показано в официалните видео инструкции на Apple и сте готови.

Трябва да знаете, че чрез описаните стъпки, повтарящият се контакт ще изчезне от вашия списък с контакти, но това не трябва да ви притеснява. Съдържанието, което стои зад него ще се прехвърли по автоматичен начин към предния номер, през който сте се възползвали от полезната Link Contacts възможност, а на вас не ви остава нищо друго, освен да го редактирате по стандартен начин. Отново го отворете, докоснете върху Edit и променете заглавието пред всеки съществуващ номер, а за да го изтриете, потърсете бутон Delete Contact, който се намира в долната част на екрана.

Лесните за изпълнение стъпки ще ви помогнат да организирате вашия списък с контакти по един изключително бърз начин, а за да се запознаете с всички промени, с които се отличава iOS 11, посетете тази връзка.

iPhone SE Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.