imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Лесно организиране на повтарящи се контакти през iOS


С течение на времето, запазеното съдържание в заложеното приложение Contacts във вашето iOS устройство се увеличава. Към всеки запис може да добавите не само телефонен номер, но и актуален адрес, месторабота или пък връзка към профил в социална мрежа, а ние ще обърнем внимание на една малка особеност. Доста често контактите се повтарят, като различните записи съдържат примерно офис телефонен номер и личен на едно и също лице, което не трябва да ви притеснява по никакъв начин.

Всеки потребител може да се възползва от полезната Link Contacts възможност, стига да разполага с някоя от последните версии на iOS. Достатъчно е само да отворите някой от вашите контакти, след това да докоснете върху бутон Edit, който се намира в горната дясна част на екрана и да превъртите съдържанието до неговата най-долна част. Преминете към Link Contacts, след това изберете повтарящият се номер, докоснете върху бутон Done, както е показано в официалните видео инструкции на Apple и сте готови.

Трябва да знаете, че чрез описаните стъпки, повтарящият се контакт ще изчезне от вашия списък с контакти, но това не трябва да ви притеснява. Съдържанието, което стои зад него ще се прехвърли по автоматичен начин към предния номер, през който сте се възползвали от полезната Link Contacts възможност, а на вас не ви остава нищо друго, освен да го редактирате по стандартен начин. Отново го отворете, докоснете върху Edit и променете заглавието пред всеки съществуващ номер, а за да го изтриете, потърсете бутон Delete Contact, който се намира в долната част на екрана.

Лесните за изпълнение стъпки ще ви помогнат да организирате вашия списък с контакти по един изключително бърз начин, а за да се запознаете с всички промени, с които се отличава iOS 11, посетете тази връзка.

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.