wallpapers-ios-macos-cover

Ето и новите macOS и iOS колоритни Wallpapers

#Новини
2016. 11. 30.

Припомняме ви, че преди броени часове, Apple предостави възможност на всеки Apple ID акаунт със статус на разработчик, да изпробва четвъртата бета версия на macOS Sierra 10.12.2 и iOS 10.2. Сега ще ви дадем възможност да се надникнете в една от любопитните новости още днес.

Повече за macOS Sierra 10.12.2 бета може да разберете, като посетите следната връзка, а ние ще ви предоставим една от най-свежите промени, с които може да ви запознае. Вероятно вече се досещате, че ще обърнем внимание на колоритните тапети, с които дебютира последното поколение MacBook Pro.

color-burst-1_optВисоко качество

color-burst-3_optВисоко качество

abstract-shapes_optВисоко качество

Дойде време, да насочим вашето внимание и към iOS 10.2 beta, за която може да разберете повече, като натиснете тук. Всички любопитни промени, подобно на компютърната операционна система, са подкрепени от няколко свежи изображения, характерни за iPhone 7.

droplet_blue_optВисоко качество

droplet_yellow_optВисоко качество

droplet_red_optВисоко качество

За да свалите избрано изображение в Wallpaper вариант, просто кликнете върху „Високо качество“ и го запазете по стандартен начин.

При положение, че все още не сте се запознали с MacBook Pro и страхотната Touch Bar възможност, с която дебютира, просто посетете следната връзка.

Вероятно искате да разберете малко повече за iPhone 7 и двойната камера, с която разполага вариант Plus. За целта натиснете тук.

Добави коментар