imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Какво ново при актуализация 10.12.2 на macOS Sierra


Вероятно вече и вие се наслаждавате на macOS Sierra, която макар, че дебютира края на септември, съвсем скоро ще може да се похвали и със своята втора актуализация. Определено не толкова значителни промени, като точно в това се крие и причината, поради която изчакахме четвъртата бета версия, преди да ви запознаем с тях.

Съвсем традиционно, за да хвърлите един предварителен поглед върху поредната бета версия, вие трябва да разполагате с Apple ID акаунт със статус на разработчик. При положение, че не отговаряте на горното условие, прегледайте настоящата статия. Тя ще ви представи всички промени и разбира се поправки, върху които акцентира втората актуализация.

Дойде време да ви запознаем и с първата промяна, която определено бихте открили и в предстоящата актуализация на iOS 10, за която може да си припомните, като посетите следната връзка. Вероятно вече се досещате, че ще насочим вашето вниманието към емотиконите, които съвсем скоро ще могат да се похвалят с над сто нови представители, разделени в различни категории.

macos-sierra-emoji

Горната промяна, разбира се ще окаже отражение и върху съществуващите емотикони, които ще понесат лека преработка. Всяко малко изображение ще бъде представено в нов, значително по-реалистичен вид. Малка промяна, която от друга страна ще синхронизира вашите настолни емотикони с тези, които бихте открили в мобилното си устройство.

Толкова за видимите на екрана промени. Идва ред да отправим поглед и към скритите поправки, които определено ще подобрят работата на операционната система. След пускането на първата 10.12.1 актуализация, голяма част от потребителите забелязват до известна степен влошена производителност, която за съжаление е подкрепена от наличието на грешки.

Вероятно вашата операционна система все още не ви е запознала с неудобството, да срещнете грешка и това е съвсем разбираемо. Те са изключително ограничени, но въпреки това, разработчиците от Купертино полагат усилия за тяхното отстраняване, което ще стане съвсем скоро с официалната версия на втората основна актуализация.

Хубаво е да знаете, че macOS Sierra 10.12.2 ще повиши производителността на вашето Mac устройство, като ние ще ви подсетим да инсталирате полезната актуализация, веднага щом бъде освободена нейната официална версия.

Източник: macrumors

iPad 6 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.