imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето как би изглеждала Magic Keyboard с вграден Touch Bar


Само преди седмица, компанията от Купертино представи своето ново MacBook Pro поколение, което, вероятно вече знаете, се отличава с наличието на иновативната Touch Bar лента, разположена точно над стандартната клавиатура. Интуитивната новост изглежда доста любопитна, а вероятно голяма част от вас са се запитали дали тази страхотна възможност ще може да бъде срещната и в следващото поколение настолна клавиатура на Apple.

Според множество технически оценки и предположения, вграждането на удобството в една стандартна клавиатура определено ще окаже негативно влияние върху издържливостта на батерията, с която разполага аксесоарът, както и върху неговата продажна цена. Точно това е и причината, поради която голяма част от дизайнерите се въздържаха да направят макет на подобна новост, но от тях определено се разграничава един от потребителите на Reddit, споделяйки няколко любопитни изображения.

f77kwsm

Благодарение на дизайнерa, който се крие зад потребителско име Hazza42, вече може да се запознаем и с първия макет на Magic Keyboard с вграден Touch Bar. Корпусът на аксесоара изглежда почти неразличим от този на сегашната клавиатура, но, разбира се, неговото покритие наподобява цвят, който бихме поставили между стандартните за Apple Silver и Space Gray. След като преминем през открояващите се черни бутони, стигаме и до наличието на страхотното Touch Bar удобство, разположено хоризонтално в горната част на клавиатурата.

ggaii4i

Следващото изображение ще ви запознае и със задната страна на клавиатурата, където, разбира се, е разположен стандартен Lightning конектор, предназначен за бързо зареждане. Припомняме ви, че стандартната Magic Keyboard може да изкара седмици с едно зареждане, период, който със сигурност няма да бъде толкова дълъг, при положение, че клавиатурата разполага с Touch Bar.

Не бихме могли да прогнозираме появата на подобен аксесоар, но  съществува вероятност някое от следващите поколения настолни компютри Apple да ни запознаят със страхотното удобство.

Повече за новото поколение MacBook Pro може да разберете, като посетите следната връзка, а за страхотната Touch Bar иновация, като натиснете тук.

Източник: reddit

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.