imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Малко повече за полезната USB Accessories настройка в iOS 12


Вече всеки от вас може да се възползва от официалната версия на новата мобилна операционна система на Apple в комплект с нейната първа актуализация. За да разберете как да инсталирате iOS 12 по правилен начин посетете тази връзка, а ние ще ви покажем как работи полезната USB Accessories настройка, която се появи с една от последните актуализации на iOS 11.

Ако все още използвате iOS 11, като причината за това е защото не знаете дали новата версия е съвместима и с вашия iPhone или iPad, няма от какво да се притеснявате. iOS 12 може да работи с всички устройства, които покрива и предишната версия и не само. Официалната версия на предложението се отличава със съвсем малък набор от грешки, които с нейната първа поправка остават в миналото, но нека разгледаме и сравнително новата и доста полезна USB Accessories настройка.

Достатъчно е да разполагате с iOS 11.4.1 или с по-нова версия на мобилната операционна система, след това да активирате USB Accessories и защитата на вашето устройство ще премине на едно по-високо ниво. Ако искате да свържете USB устройство, без значение от неговия вид към съответния iPhone или iPad, ще се наложи да отключите екрана. В противен случай, връзката може да бъде използвана единствено за зареждане на батерията, докато опитите за отключване на устройството или пък за сваляне на неговото съдържание по системен начин от трето лице ще бъдат невъзможни.

Ако все още не сте преминали към първата актуализация на iOS 12, това може да стане по доста лесен начин. Потърсете разработката в раздел Software Update на системните настройки, след като преминете през General, а за да включите USB Accessories, ще се наложи да преминете през още няколко стъпки. Отворете Settings, след това раздел Face ID & Passcode или Touch ID & Passcode, въведете своята парола, за да продължите, потърсете името на новата функция, активирайте я по стандартен начин и сте готови. Повече за първата актуализация на iOS 12 може да разберете, след като посетите тази връзка.

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.