https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-265300-mrsim087

Защо един украински младеж промени своето име на iPhone 7

#Новини
2016. 11. 03.

Колкото и голяма да бъде вашата страст към iPhone 7, едва ли може да се сравни с тази на 20 годишния Olexander Turin от Украйна. Любовта към устройството и вероятно все още неангажиращата му възраст, подтикват Olexander към една изключително екстравагантна стъпка, за да се сдобие с един представител на новото поколение.

Всеки един търговец прави всичко по силите си, за да привлече колкото се може повече клиенти към своя обект, но измежду всички представители, нетрадиционната маркетинговата политика на магазин за техника в Украйна, даде доста сериозен отзвук. Компанията предлага абсолютно безплатен iPhone от последно поколение на първите пет почитатели на устройството, които променят своето има на “iPhone 7”.

iphone-7-image

Вероятно за подобна стъпка се изисква известна смелост, която определено открихме в 20 годишния Olexander Turin, който, след като получи подкрепа от семейството си, побърза да предприеме необходимите стъпки за промяната. Разбира се, в неговото име не може да бъде поставена цифра, което предопредели и изписването на поколението с буквите Sim, които в превод от украински означават седем.

Извършената промяна отнема на Olexander сравнително малко време и стандартна такса за услугата / сумата е не повече от 2 долара/. Това е цената, за да придобие страхотното 7-мо поколение.

Вече съвсем спокойно може да се обърнем към Olexander Turin с г-н Iphone Sim, който, докато се наслаждава на своето ново 7-мо поколение, обмисля отново да върне старото си име, но не веднага. Вероятно тази стъпка ще бъде предприета, точно преди Iphone Sim да създаде семейство, както споделя той.

Източник: mashable

Добави коментар