imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Може да свалите новата iPhone X мелодия на звънене още сега


През изминалите десет години, два варианта на звънене на iPhone, се превърнаха в неразделна част от нашето ежедневие. Явно след класическата Marimba и съвременното звучене на Opening идва време да се запознаем и с едно изцяло ново предложение или с Reflection. Преди броени часове чухме точно по какъв начин звучи мелодията по подразбиране на iPhone X, но смартфонът от най-висок клас вече е в магазините, а вие може да свалите новия тон и на някое различно от десетото поколение, устройство.

Реално погледнато, авторските мелодии на Apple не са никак много, но за сметка на това биха могли да вдъхновят всеки, дори Steve Reich, което е съвсем разбираемо. Все пак той е известен със своите минималистични и доста продължителни музикални предложения, за което свидетелства и интерпретацията на Marimba. Всеки един тон е покрит с подобен на него, което от своя страна създава малко хаотично усещане, но в никакъв случай не и неприятно. Точно обратното, произведението е доста релаксиращо.

Ако все още не сте се докоснали до иновативното десето поколение, може да чуете Reflection, като стартирате долното видео, докато за да добавите предложението и във вашето устройство, преди всичко ще се наложи да посетите тази връзка и да свалите мелодията по стандартен начин. Остава да промените разширението от m4a на m4r и сте почти готови. Добавете този файл в iTunes, след това свържете вашето устройство със съответния компютър и изчакайте, докато iPhone-ът или iPad-ът се появи от дясната страна на екрана.

При положение, че сте изпълнили всички горни стъпки, хванете новата Reflection мелодия и я преместете в папка Tones на вашето iOS устройство и отправете поглед към него. Отворете Settings, след това Sounds, изберете предложението като тон на звънене и сте готови, а за да разберете повече за иновативното десето поколение iPhone, просто посетете тази връзка.

IPhone X buy article
Apple Inc. (AAPL)

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.