imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Може да свалите новата iPhone X мелодия на звънене още сега


През изминалите десет години, два варианта на звънене на iPhone, се превърнаха в неразделна част от нашето ежедневие. Явно след класическата Marimba и съвременното звучене на Opening идва време да се запознаем и с едно изцяло ново предложение или с Reflection. Преди броени часове чухме точно по какъв начин звучи мелодията по подразбиране на iPhone X, но смартфонът от най-висок клас вече е в магазините, а вие може да свалите новия тон и на някое различно от десетото поколение, устройство.

Реално погледнато, авторските мелодии на Apple не са никак много, но за сметка на това биха могли да вдъхновят всеки, дори Steve Reich, което е съвсем разбираемо. Все пак той е известен със своите минималистични и доста продължителни музикални предложения, за което свидетелства и интерпретацията на Marimba. Всеки един тон е покрит с подобен на него, което от своя страна създава малко хаотично усещане, но в никакъв случай не и неприятно. Точно обратното, произведението е доста релаксиращо.

Ако все още не сте се докоснали до иновативното десето поколение, може да чуете Reflection, като стартирате долното видео, докато за да добавите предложението и във вашето устройство, преди всичко ще се наложи да посетите тази връзка и да свалите мелодията по стандартен начин. Остава да промените разширението от m4a на m4r и сте почти готови. Добавете този файл в iTunes, след това свържете вашето устройство със съответния компютър и изчакайте, докато iPhone-ът или iPad-ът се появи от дясната страна на екрана.

При положение, че сте изпълнили всички горни стъпки, хванете новата Reflection мелодия и я преместете в папка Tones на вашето iOS устройство и отправете поглед към него. Отворете Settings, след това Sounds, изберете предложението като тон на звънене и сте готови, а за да разберете повече за иновативното десето поколение iPhone, просто посетете тази връзка.

Xr buy article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.