imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Music Stories: новият начин за споделяне на музика във Facebook


Вече можете да споделяте любимите си песни от Apple Music и Spotify директно във Facebook. Ето как.

Във Facebook приложението за iPhone песните и албумите, споделени през водещите услуги за музикален стрийминг, ще бъдат показани като “Music Stories”. Това представлява нов формат на пост, който дава възможност на потребителите да чуят 30-секунден откъс от споделената песен (или албум), докато са във Facebook. Откъсът се пуска от Apple Music или Spotify (в зависимост от това откъде е споделен линка) и потребителят може да закупи или съхрани песента в съответната услуга. Ето и две видеа, показващи как функционира на практика Music Stories.

Първоначално Music Stories опцията ще бъде налична единствено за притежателите на iPhone. Някои потребители вече могат да се възползват от нея, но при други тя все още не е активна. Напоследък от Facebook са все по-активни в добавянето на нови функции към своето приложение – вече ви съобщихме за Instant Articles бързите статии, както и за дигиталния асистент M, който ще се конкурира със Siri и Cortana.

Източник: Facebook media blog

iPhone 8 vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.