imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Над 80 процента от потребителите се довериха на iOS 12


Ако все още не сте инсталирали iOS 12, не трябва да забравяте, че разработката може да се похвали с доста по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, което оказва отражение предимно върху по-старите iPhone и iPad поколения и не само. Официалната версия на новата система е достъпна за всеки потребител. За да разберете как да я инсталирате по правилен начин, посетете тази връзка, а ние ще ви покажем на какъв потребителски интерес се радва предложението почти четири месеца след появата си.

Официалната версия на iOS 12 се появи на 17 септември вечерта, като периодът от тогава до сега явно е достатъчен на огромна част от потребителите да преминат към новата версия. През първите две денонощия или 48 часа след появата си, разработката стигна до 10% от всички устройства или до резултат, който iOS 11 реализира за двойно по-малко време. Ако върнем лентата към iOS 10, потребителите, които се доверяват на предложението в рамките на 24 часа след неговата поява са малко над 14%, но това не е от толкова голямо значение. Към днешна дата iOS 12 е инсталирана на над 80% от всички активирани устройства.

Допускаме, че статистиката няма да се промени много до появата на следващата версия на iOS, макар и до тогава да остава доста време, освен ако през идната пролет Apple не ни изненада с прогнозираното iPad mini поколение или с някой нов iPhone, но има и още нещо. Не изключваме и тези потребители, които все още изчакват да видят дали разработката функционира правилно и не допуска грешки, преди да я инсталират, което опасение не е основателно, но не само защото вече мина доста време от появата на официалната версия на системата. За разлика от iOS 11 и десетата версия, при настоящата видимите промени не са толкова сериозни. Трябва обаче да отбележим, че iOS 12 работи доста по-бързо и стабилно дори и с по-стари поколения iPhone и iPad.

Ако използвате iOS 11, както правят около 15% от потребителите и се питате дали новата версия на мобилната операционна система е съвместима и с вашия iPhone или iPad, няма от какво да се притеснявате. iOS 12 може да работи с всички устройства, които покрива и предишната версия. При положение, че използвате някоя по-стара версия на iOS, както правят около 4% от потребителите, просто погледнете таблицата, за да видите дали вашето устройство поддържа новата версия на мобилната система, а за да разгледате промените, с които може да се похвали разработката, посетете тази връзка.

Източник: Mixpanel

New MBAir promo article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.