imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Над 90 процента от потребителите използват iOS 12


Ако все още не сте инсталирали iOS 12, не трябва да забравяте, че разработката може да се похвали с доста по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, което оказва отражение предимно върху по-старите iPhone и iPad поколения и не само. Официалната версия на новата система е достъпна за всеки потребител от доста време. За да разберете как да я инсталирате по правилен начин, посетете тази връзка, а ние ще ви покажем на какъв потребителски интерес се радва предложението бличо година след появата си.

iOS 12 се появи на 17 септември миналата година, като периодът от тогава до сега е достатъчен на огромна част от потребителите да преминат към новата версия. Около 48 часа след появата си, тя стигна до 10% от устройствата или до резултат, който iOS 11 реализира за двойно по-малко време. Ако се върнем към iOS 10, потребителите, които се доверяват на предложението в рамките на 24 часа след неговата поява са малко над 14%, но това не е толкова важно. Към днешна дата iOS 12 е инсталирана на над 88% от всички активирани устройства и на над 90% от всички устройства, представени през последните 4 години, според официалната статистика на Apple, споделена в App Store страницата за разработчици на компанията.

За разлика от iOS 11 и десетата версия, при настоящата видимите промени не са толкова сериозни. За сметка на това, iOS 12 работи доста по-бързо и стабилно дори и с по-стари поколения iPhone и iPad.

Ако използвате iOS 11, както правят около 7% от потребителите и се питате дали последната версия на мобилната операционна система е съвместима и с вашия iPhone или iPad, няма от какво да се притеснявате. iOS 12 може да работи с всички устройства, които покрива и предишната версия. За да разгледате промените, с които може да се похвали iOS 13, посетете тази връзка.

Източник: Apple

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.