imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Наградите за дисплей на годината отиват при iPad Pro и iPhone X


Display Industry Awards надпревара, организирана от The Society for Information Display, премина преди броени часове, а ние имаме една добра новина. Ако вече използвате iPad Pro или пък иновативното десето поколение iPhone, трябва да знаете, че тези две устройства вече могат да се похвалят и с престижната Displays of the Year награда, като критериите в състезанието са съвсем ясни – иновативен подход в разработването на екрана и неговото високо качество. В надпреварата участват само устройства, които са произведени в рамките на 2017-та година.

Едно от основните хардуерни предимства на последното поколение iPad Pro, независимо дали използвате 10.5 или 12.9 инчовото предложение, е резолюцията на екрана. Тя се равнява на 2224 х 1668 или една не толкова голяма разлика спрямо предишното поколение (2048 х 1536), а до нея се подрежда и страхотната TrueTone технология. 120 херцовата честота на опресняване – ProMotion, определено ще спечели и вашето доверие, но има и още нещо. В комбинация с iPad Pro, всеки от вас може да използва и Apple Pencil, което вече се отнася и за изцяло новото 9.7 инчово поколение iPad.

За да видите разликите между iPad 6 и професионалното поколение iPad Pro, посетете тази връзка, но нека видим и следващия носител на престижната Displays of the Year награда.

Най-сериозната или поне видима промяна в иновативния смартфон на Apple от най-висок клас е липсата на класическия Home бутон. Екранът се простира до всеки край на устройството, включително и до долния, което не е единствената новост, с която може да се похвали разработката. Висококачествената OLED матрица се отличава с най-реалните цветове, които сме виждали до този момент при който и да било смартфон. Биометричната система, която може да разпознае вашето лице, е в състояние да впечатли всеки потребител, а за да разгледате и останалата част от техническите характеристики на разпънатия екран в iPhone X, просто посетете тази връзка.

Източник: MacRumors

Serdika Bday article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.