imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Направете мигновен запис в Notes през iPad с Apple Pencil


Завидните технически характеристики и високата производителност, с които може да се похвали iPad Pro определено са съпоставими с тези на един стабилен компютър, но това не е единствената предпоставка, която определя възможностите на устройството. Достатъчно е само да добавите iOS 11 и нещата придобиват едно доста професионално измерение, а ние ще ви покажем как да създадете бележка в заложеното приложение Notes по доста бърз начин, с помощта на Apple Pencil. 

Реално погледнато, вече не е задължително да разполагате с iPad Pro, за да се възползвате от възможностите на Apple Pencil. Това може да стане и с новия 9.7 инчов iPad, който вече е наличен и у нас. Може да закупите своето шесто поколение iPad както онлайн от тук, така и в нашите магазини. Цените започват от 725 лв с ДДС за Wi-Fi модела с 32 GB памет. Цветовете са сребърен, астро-сив и златен, различните варианти са с капацитет от 32 GB и 128 GB (Wi Fi и Wi Fi + Cellular), но нека видим и по какъв начин може да създадете бърза бележка.

Ако вашият iPad е съвместим с Apple Pencil и вече сте инсталирали iOS 11, вземете таблета и докоснете с писалката върху неговия екран в заключен режим. Операционната система мигновено ще стартира заложеното приложение Notes без да отключва устройството, но това не е никакъв проблем. Разполагате с възможност да въведете съдържание с Apple Pencil или през виртуалната клавиатура, след което то ще бъде запазено като отделна бележка в Notes.

Остава само отново да поставите вашия таблет в спящ режим и сте готови. Полезната възможност може да бъде изпълнена неограничен брой пъти, а за да стигнете до новите бележки, просто отворете Notes и погледнете последните записи. За да редактирате, споделите или премахнете която и да е част от съдържанието, отворете съответната бележка и изпълнете желаното действие, а за да разберете повече за последното, шесто 9.7 инчово поколение iPad, посетете тази връзка.

iPhone X July article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.