imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Направете мигновен запис в Notes през iPad с Apple Pencil


Завидните технически характеристики и високата производителност, с които може да се похвали iPad Pro определено са съпоставими с тези на един стабилен компютър, но това не е единствената предпоставка, която определя възможностите на устройството. Достатъчно е само да добавите iOS 11 и нещата придобиват едно доста професионално измерение, а ние ще ви покажем как да създадете бележка в заложеното приложение Notes по доста бърз начин, с помощта на Apple Pencil. 

Реално погледнато, вече не е задължително да разполагате с iPad Pro, за да се възползвате от възможностите на Apple Pencil. Това може да стане и с новия 9.7 инчов iPad, който вече е наличен и у нас. Може да закупите своето шесто поколение iPad както онлайн от тук, така и в нашите магазини. Цените започват от 725 лв с ДДС за Wi-Fi модела с 32 GB памет. Цветовете са сребърен, астро-сив и златен, различните варианти са с капацитет от 32 GB и 128 GB (Wi Fi и Wi Fi + Cellular), но нека видим и по какъв начин може да създадете бърза бележка.

Ако вашият iPad е съвместим с Apple Pencil и вече сте инсталирали iOS 11, вземете таблета и докоснете с писалката върху неговия екран в заключен режим. Операционната система мигновено ще стартира заложеното приложение Notes без да отключва устройството, но това не е никакъв проблем. Разполагате с възможност да въведете съдържание с Apple Pencil или през виртуалната клавиатура, след което то ще бъде запазено като отделна бележка в Notes.

Остава само отново да поставите вашия таблет в спящ режим и сте готови. Полезната възможност може да бъде изпълнена неограничен брой пъти, а за да стигнете до новите бележки, просто отворете Notes и погледнете последните записи. За да редактирате, споделите или премахнете която и да е част от съдържанието, отворете съответната бележка и изпълнете желаното действие, а за да разберете повече за последното, шесто 9.7 инчово поколение iPad, посетете тази връзка.

AirPods game w1 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.