imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Приложението на NASA вече е достъпно и за Apple TV


Мистичното космическо пространство открай време вълнува всички нас, а страхотните и вълнуващи операции на NASA вече могат да бъдат наблюдавани в реално време и по един съвсем безплатен начин от вашето Apple TV устройство.

Независимо дали искате да хвърлите един любопитен поглед върху изстрелването на космически кораб, видео в реално време от борда на кораба или просто да разберете какво се случва точно в този момент в Международната космическа станция, вие трябва просто да достъпите до App Store през вашето Apple TV устройство и да инсталирате желаното приложение, като бихте могли да направите същото и като натиснете тук.

507084-nasa-apple-tv-app

Всички любознателни личности биха могли да гледат страхотните видеа и като се абонират за NASA TV през своя кабелен оператор, но за тези, които не искат да плащат допълнителна стойност за пренос на услугата, страхотното приложение, разработено от NASA, е на разположение, като съществуват и достъпни версии за iOS, Fire OS и Android.

Любопитното приложение освен, че стартира предавания на живо, разполага с над 15000 снимки, а също и видео архив от предварително заснети мисии, точно каквато е и мисията Juno, която няма да приключи преди 4 юли, когато се очаква да достигне Юпитер.

Доста вероятно е видео преглеждането на архив със снимки или дори някои видео кадри да ви доскучаят, а точно поради тази причина приложението ви предоставя възможност да стартирате във фонов режим специалната радио станция на NASA, наречена “Third Rock”, за която космическата станция отбелязва, че е “разработена специално да говори на езика на технически грамотни личности”.

С последната хардуерна версия на Apple TV може да се запознаете тук, а повече за очакваната актуализация на операционната система tvOS, като натиснете тук.

Източник: theverge

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.