imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Няколко нестандартни фонови изображения за вашия iPhone


Страхотните фонови изображения, с които разполага и вашият iPhone могат да бъдат разделени на спиращи дъха пейзажи и абстрактни предложения. Повечето потребители залагат на стандартните варианти, вградени в операционната система, но все пак никой не ни ограничава да се възползваме само от тях.

Припомняме ви, че разполагате с възможност да персонализирате вашето устройство, като добавите някоя собствена снимка или пък различно от заложените предложения. За целта се налага да отворите Settings, след това Wallpaper и да докоснете върху Choose a New Wallpaper. Остава само да изберете желания вариант и да го поставите като фон, а ние сме ви приготвили няколко доста нестандартни решения със съотношение на размерите, което съвпада чудесно с това на екрана на вашия iPhone.

Download

Download


Download

Download

Download

При положение, че не успяхте да си харесате някое от черно-белите предложения, по всяко време може да свалите фоновите изображения, които се крият в iOS 10.3.3 като посетите тази връзка или пък тези в iOS 11, като натиснете тук.

Повече за очакваната версия на iOS през септември може да разберете, като посетите тази връзка.

Източник: iDownloadBlog

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.