imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Невероятната камера на iPhone Xs в режим на снимане на видео


iPhone Xs и iPhone Xs Max вече са в магазините на iStyle. Ако искате да се запознаете с нашите впечатления от тях, посетете тази връзка, но има и още нещо. Когато избирате своя нов iPhone, трябва да вземете под внимание как ще го използвате. Големият дисплей на iPhone Xs Max би бил от полза на тези, на които им се налага да работят в движение. И двата варианта разполагат с вградена двойна камера, а ние ще ви запознаем с едно доста интересно видео, направено с тази, която се намира в корпуса на поколение Xs.

Тази година станахме свидетели на появата на “S” поколение, но идва ред и на най-интересната част. iPhone Xs и особено iPhone Xs Max изглеждат като смартфони, които определено биха привлекли вниманието на дори и най-взискателните потребители и не само. За радост, Apple дава нов живот на златния цвят корпуси, но нека разгледаме и страхотното видео, направено с iPhone Xs от режисьора Ed Gregory.

За разлика от по-бюджетното Xr поколение, iPhone Xs и iPhone Xs Max се отличават с 12 мегапикселова двойна камера. Оптичната стабилизация на изображението също е двойна. Новият сензор е два пъти по-бърз, иновативната Smart HDR функция създава снимки с повече детайли и отлични сенки, за което свидетелства и интересното видео сравнение на Ed Gregory. Този път срещу iPhone Xs е изправена професионалната видео камера Canon C200, на стойност около десет хиляди долара или по-точно флагшип моделът на Apple е монтиран над нея.

Просто стартирайте любопитното видео и ще се уверите и сами в страхотните възможности на вградената двойна камера в новите флагшип модели на технологичния гигант. Вероятно и вашето мнение няма да се различава кой знае колко сериозно от това на професионалния режисьор Ed Gregory – двойната камера на iPhone Xs не отстъпва по никакъв начин на Canon C200 или поне рамките на тази среда, в която е направено сравнението.

Основните промени „под капака“ на поколение Xs Max се крият в първия 7 нано-метров процесорен чип в смартфон, като той функционира в 4 и 6 ядрен режим и е с до 50% по-бърз от A11 Bionic. Както спомена Фил Шилер по време на презентацията, A11 може да обработи 600 млрд. операции едновременно, докато А12 Bionic цели 5 трилиона. iPhone Xs и iPhone Xs Max са налични в златен, сребърен и астро-сив цвят, с опции от 64 GB, 256 GB и цели 512 GB памет и идват с инсталиран iOS 12.

Източник: 9to5mac

Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.