imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Невероятните възможности на камерата на iPhone Xs и iPhone Xs Max


Ако сте пропуснали събитията около Apple през последните няколко дни, трябва да знаете, че новите продукти на технологичния гигант вече са представени. Преди два дни компанията ни демонстрира четвъртото поколение Apple Watch, което се отличава с огромни промени и три нови iPhone-а. До по-бюджетното Xr поколение, макар и да не знаем точно каква ще бъде неговата цена, се подреждат iPhone Xs и iPhone Xs Max, а ние ще ви запознаем и с първата видео реклама на флагшип моделите на компанията.

За разлика 2017-та, този път станахме свидетели на появата на “s” поколение – нещо с което бяхме привикнали през годините. Този път обаче iPhone Xs и особено iPhone Xs Max изглеждат като смартфони, които определено биха привлекли вниманието на дори и най-взискателните потребители и не само. За огромна радост, Apple дава нов живот на златния цвят корпуси, но нека разгледаме и първата видео реклама на iPhone Xs, с която компанията поставя акцент върху вградената двойна камера от задната страна на устройството.

Основните промени „под капака“ на поколение Xs се крият в първия 7 нано-метров процесорен чип в смартфон, като той ще функционира в 4 и 6 ядрен режим и ще бъде с до 50% по-бърз от A11 Bionic. Както спомена Фил Шилер по време на презентацията, A11 може да обработи 600 млрд. операции едновременно, докато А12 Bionic цели 5 трилиона, но нека обърнем внимание и на актуализираната камера.

Видно от първата реклама на устройството, поколение Xs се отличава с 12 мегапикселова двойна камера. Оптичната стабилизация на изображението също е двойна. Новият сензор е двойно по-бърз, докато иновативната Smart HDR функция създава снимки с повече детайл и отлични сенки. iPhone Xs и iPhone Xs Max ще бъдат налични в златен, сребърен и астро-сив цвят, с опции от 64 GB, 256 GB и цели 512 GB памет и ще дойдат с инсталиран iOS 12.

Очаквайте подробности кога ще пристигнат и в България. Следете iStyle.bg, iMagazin.bg и Facebook страницата ни, за да бъдете първите, които ще разберат.

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.