imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Night Shift: Как да се възползвате от полезната възможност през iOS


Ако все още не сте инсталирали iOS 12, не трябва да забравяте, че разработката може да се похвали с доста по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, което оказва отражение предимно върху по-старите iPhone и iPad поколения и не само. Официалната версия на новата система е достъпна за всеки потребител. За да разберете как да я инсталирате по правилен начин, посетете тази връзка, а ние ще ви покажем как да активирате Night Shift през последната версия на мобилна операционна система на Apple.

Припомняме ви, че всеки път, когато активирате Night Shift, тоналността на основните цветове ще се измени заедно с яркостта на екрана и то по такъв начин, който не натоварва вашето око през тъмната част от денонощието. За да активирате полезната възможност през iOS 10, единствената стъпка, която се налага да изпълните е да отворите Control Center и да докоснете върху големия бутон с надпис Night Shift, но при iOS 11 и при последната версия на мобилната система нещата стоят по по-различен начин.

За да активирате Night Shift през iOS 12, отворете Control Centre, след това докоснете и задръжте върху стандартната скала, чрез която променяте яркостта на екрана и изчакайте, докато се отворят разширените възможности. В долната част на екрана, точно под скалата ще видите една малка икона, визуализираща светлата и тъмна част от денонощието, върху която просто трябва да докоснете и сте готови.

Night Shift може да се активира и по автоматичен начин, в рамките на тези часове, които сте задали предварително. За целта, отворете Settings, след това докоснете върху Display & Brightness и потърсете името на полезната възможност. Остава да включите Scheduled, да настроите начален час, в който Night Shift да се включи и краен, в който да се изключи, а за да се запознаете с всички останали сериозни промени, с които може да се похвали iOS 12, посетете тази връзка.

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.