imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Предположение за 10.5 инчов iPad през идната година


Вероятно вече сте запознати със страхотния iPad Pro, който може да се похвали с изключителна мощност, а освен това, се предлага в два доста удобни размера – един стандартен 9.7 инчов и огромното 12.9 инчово изпълнение. Дали обаче златната среда не се крие някъде между двата размера?

Припомняме ви, че стандартното iPad Pro поколение се отличава с 9.7 инчов размер на екрана – точно какъвто може да ви предложи и iPad Air. Това е един перфектен за ежедневна употреба размер, който обаче може да се окаже малко недостатъчен в сектори, като образователния и корпоративния.

Разбира се, вашите по-сериозни потребности, биха могли да бъдат задоволени от по-голямото 12,9 инчово изпълнение на iPad Pro. Това твърдение се подкрепя от многобройните продажби на устройството именно в горните два сектора. Но защо да не обърнем внимание и на един размер, малко по-голям от стандартното 9,7 инчово изпълнение?

9-7-ipad-pro

Появата на подобно iPad поколение е подкрепена от множество независими източници, като добре познатите DigiTimes и, разбира се, вездесъщият в прогнозите си за бъдещи Apple устройства Ming Chi Kuo от KGI Securities. Всички любопитни предположения се обединяват около един нестандартен към днешна дата диагонал на екрана, равняващ се на 10.5 инча и мощен процесорен чип A10X.

Разбира се, бихме могли да срещнем и малко по-различни прогнози, като тази на Mac Otakara, която предвижда 10,1 инчов вариант, както и твърдението на доказалите се анализатори от Barclays, според които устройството ще се характеризира с 10,9 инчов размер на екрана.

Според DigiTimes, производството на очакваното поколение ще стартира след броени дни, като всеки един от нас ще може да се запознае с него през първото тримесечие на идната година. Един любопитен доклад, който дори прогнозира продажби между пет и шест милиона устройства в рамките на 2017-та година.

При положение, че все още не сте се запознали с мощните характеристики на iPad Pro, бихте могли да го направите, като посетите следната връзка.

Източник: macrumors

iPad 6 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.