ios-apps-center-imagazin-bg

Днес отваря врати академията за iOS приложения в Неапол

#Новини
2016. 10. 06.

Само преди няколко месеца разбрахме, че Apple планира изграждане на център за разработване на iOS приложения в Европа, с който днес вече може да се похвали университетът Федерико II в Неапол, Италия.

С развитието на мобилните технологии, разработването на любопитни приложения предизвиква все по-голям интерес, а компанията от Купертино определено дава възможност на всяка креативна и предприемчива личност да развие своите умения в тази страхотна насока.

iosdeveloperacademy

Припомняме ви, че обученията ще се провеждат в новия кампус на университета San Giovanni a Teduccio, който се намира в източната част на крайбрежния град и, разбира се, вече е оборудван с устройства като MacBook, iPhone и iPad от последно поколение.

В рамките на девет месеца, всеки студент ще разбере как да структурира правилно планираното за разработване приложение, а след като премине през техническата част, която се състои в писане на код на програмен език Swift, ще бъде запознат и с всички изисквания, на които трябва да отговаря неговият проект и по какъв начин може да го публикува в App Store.

Към абсолютно безплатния курс на обучение проявяват интерес над 4000 млади кандидати, но, разбира се, кампусът разполага с определен капацитет, като до страхотната програма ще се докоснат едва 200 амбициозни разработчика, бройка която идната година ще бъде увеличена двойно.

Università-San-Giovanni-a-Teduccio-Ingegneria

Университетският професор Leopoldo Angrisani е главното действащо лице, който заедно с компанията от Купертино полага основите на любопитната академия, а самият той сподели няколко любопитни факта и за изградената база, до която ще имат възможност да се докоснат одобрените кандидати.

Кампусът обединява три модерно изглеждащи сгради със стъклени фасади, а в една от тях е разположена и академията, която ще подготвя амбициозните iOS разработчици. Сградата се отличава с характерен дизайн, инспириран от Apple, а огромната зала, в която ще се провеждат обученията разделя студентите на малки групи.

Всички лекции ще се провеждат изцяло на английски език, а благодарение на изградената телекомуникационна система, преподавателят ще може да събеседва по индивидуален начин с всяка една група, много лесно и удобно.

Повече за страхотната академия може да разберете, като натиснете тук, а ние пожелаваме успех на одобрените кандидати и очакваме с нетърпение да разберем в коя част на Европа ще бъде открита следващата подобна школа.

Добави коментар