imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Днес отваря врати академията за iOS приложения в Неапол


Само преди няколко месеца разбрахме, че Apple планира изграждане на център за разработване на iOS приложения в Европа, с който днес вече може да се похвали университетът Федерико II в Неапол, Италия.

С развитието на мобилните технологии, разработването на любопитни приложения предизвиква все по-голям интерес, а компанията от Купертино определено дава възможност на всяка креативна и предприемчива личност да развие своите умения в тази страхотна насока.

iosdeveloperacademy

Припомняме ви, че обученията ще се провеждат в новия кампус на университета San Giovanni a Teduccio, който се намира в източната част на крайбрежния град и, разбира се, вече е оборудван с устройства като MacBook, iPhone и iPad от последно поколение.

В рамките на девет месеца, всеки студент ще разбере как да структурира правилно планираното за разработване приложение, а след като премине през техническата част, която се състои в писане на код на програмен език Swift, ще бъде запознат и с всички изисквания, на които трябва да отговаря неговият проект и по какъв начин може да го публикува в App Store.

Към абсолютно безплатния курс на обучение проявяват интерес над 4000 млади кандидати, но, разбира се, кампусът разполага с определен капацитет, като до страхотната програма ще се докоснат едва 200 амбициозни разработчика, бройка която идната година ще бъде увеличена двойно.

Università-San-Giovanni-a-Teduccio-Ingegneria

Университетският професор Leopoldo Angrisani е главното действащо лице, който заедно с компанията от Купертино полага основите на любопитната академия, а самият той сподели няколко любопитни факта и за изградената база, до която ще имат възможност да се докоснат одобрените кандидати.

Кампусът обединява три модерно изглеждащи сгради със стъклени фасади, а в една от тях е разположена и академията, която ще подготвя амбициозните iOS разработчици. Сградата се отличава с характерен дизайн, инспириран от Apple, а огромната зала, в която ще се провеждат обученията разделя студентите на малки групи.

Всички лекции ще се провеждат изцяло на английски език, а благодарение на изградената телекомуникационна система, преподавателят ще може да събеседва по индивидуален начин с всяка една група, много лесно и удобно.

Повече за страхотната академия може да разберете, като натиснете тук, а ние пожелаваме успех на одобрените кандидати и очакваме с нетърпение да разберем в коя част на Европа ще бъде открита следващата подобна школа.

Vitosha birthday articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.