imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Нови концептуални изображения на iPhone 8


Колкото и да ни се иска, до представянето на очакваното осмо поколение iPhone след няколко седмици няма да видим никакъв официален вариант на разработката, но това е съвсем нормално. Apple пази подробностите около своя смартфон от най-висок клас в тайна, което не ни спира по никакъв начин да разгледаме и поредните концептуални изображения на предложението.

Очакваното поколение ще се отличава с разпънат 5.8 инчов OLED екран, вграден лазарен сонзор в неговата горна част и премахнат Home бутон в долната. Последната промяна води и до още една новост. Стандартната Touch ID технология, която може да разпознае вашия пръстов отпечатък, ще намери своето място в долната част на екрана, за което свидетелства и първият Firmware на HomePod. Вероятно вече знаете, че интересните изменения са отразени в никак не малка част от всички концептуални изображения на поколението, но не трябва да подминаваме и тези на John Calkins, които са малко по-реалистични.

По всичко изглежда, че авторът на днешната концепция обръща доста сериозно внимание на изцяло новото разпределение на екрана на iPhone 8. Видно от изображенията, долната лента, която съвсем спокойно бихме могли да наречем Home Bar се преобразява съобразно вашето действие или отворено приложение. В нея може да срещнете системни известия, бързи връзки и бутони, а измежду тях – в централната част на лентата, е разположен виртуалният Home бутон, които заема мястото на добре познатия физически.

Според повечето източници, всички сензори, предната камера и вграденият говорител в горната част на екрана ще са обособени в самостоятелна лента, която наподобява остров и ще бъде заобиколена от разпънатия OLED екран. Вероятно от двете страни на неизползваемото пространство ще са разположени стандартният часовник, индикациите за активни мрежи и заряда на вградената батерия, но за съжаление в това все още не може да бъдем сигурни.

Повече за iPhone 8 може да разберете, като посетите тази връзка.

Източник: Behance

iPhone SE prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.