imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Изцяло нова мелодия на звънене при iPhone X


Вече изминаха десет години от появата на първото поколение iPhone, но освен революционното устройство, с което Apple постави основите на всеки съвременен смартфон, през далечната 2007 година се запознахме и с един емблематичен тон на звънене. Marimba се отличава като вариант по подразбиране при входящо повикване при всяко следващо поколение, но не и след появата на седмата версия на iOS. През 2013 година операционната система ни представи Opening, докато с iPhone X идва време да преминем и към една непозната към днешна дата мелодия.

Никак не малка част от анализаторите застават зад твърдението, че с Face ID или с изцяло новата биометрична технология, която може да разпознае вашето лице по изключително бърз и точен начин, iPhone X ще предизвика революция в мобилните технологии. Вероятно точно това е разработката от бъдещето, която ще стане неразделна част от всеки следващ смартфон през идните десет години, но явно заедно с всички сериозни възможности, с които се отличава все още очакваното десето поколение, ще срещнем и заместител на емблематичната мелодията по подразбиране към днешна дата.

Първото нещо, което направихме, след като инсталирахме първата основна актуализация на iOS 11 преди броени часове беше да потърсим новата Reflection мелодия, след като отворихме Settings, след това Sounds и раздел Ringtone, но за съжаление предложението не присъства измежду всички останали. Вероятно след появата на iPhone X, някоя от следващите актуализации или поправки на мобилната операционна система ще ни позволи да изберем новия тон на звънене и през различно устройство от десетото поколение, а тук може да го преслушате още сега:

Освен с впечатляващата Face ID технология, иновативният смартфон от най-висок клас може да се похвали с 5.8 инчов разпънат във всеки край OLED екран, включително и по височина. В горната средна част на екрана намира своето място един съвсем малък остров, в който са разположени предната камера, слушалката и всички сензори, докато долната страна може да се похвали с премахнат Home бутон, което налага и изцяло нов начин за преминаване от едно приложение към друго през iOS 11. Повече за iPhone X може да разберете, като натиснете тук, а за новата версия на мобилната операционна система, като посетите тази връзка.

Източник: 9to5mac

iCare article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.