new-ipad-pro-add-cover

A new kind of power: поредните рекламни кадри на iPad Pro

#Новини
2017. 06. 18.

Преди около две седмици Apple представи един нов вариант на iPad Pro по време на WWDC 2017. Предложението се отличава с изключително мощни технически характеристики, но за да се възползваме максимално от тях ще се наложи да изчакаме и iOS 11. Операционната система до голяма степен изравнява възможностите на iPad с тези на компютър, а ние ще ви запознаем с една от първите видео реклами на новото професионално поколение.

Припомняме ви, че значителна част от промените в първата бета версия на iOS 11 оказват отражение единствено върху iPad. При положение, че все още използвате някое от по-старите поколения, вероятно някаква част от новите възможности ще подминат вашето устройство, но тази рестрикция не се отнася за новия iPad Pro. Всеки от вас ще може да премести която и да е част от своето съдържание по стандартен за всяка настолна машина Drag & Drop начин. За целта просто задържате пръст върху снимка, текст или различен вид съдържание и го местите в друго приложение.

Повече за промените в iOS 11 може да разберете, като посетите следната връзка, а ние ще разгледаме и част от техническите характеристики на последното поколение iPad Pro. Видно от новите рекламни кадри, мощното предложение разполага с толкова сила, че е в състояние да изпепели всеки. Производителността на преносимата машина може да надхвърли тази на средно статистически настолен компютър, за което допринася вграденият шест ядрен процесорен чип A10X в комбинация с новия 12 ядрен графичен ускорител.

Повече за новия iPad Pro може да разберете, като посетите тази връзка.

Добави коментар