imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

A new kind of power: поредните рекламни кадри на iPad Pro


Преди около две седмици Apple представи един нов вариант на iPad Pro по време на WWDC 2017. Предложението се отличава с изключително мощни технически характеристики, но за да се възползваме максимално от тях ще се наложи да изчакаме и iOS 11. Операционната система до голяма степен изравнява възможностите на iPad с тези на компютър, а ние ще ви запознаем с една от първите видео реклами на новото професионално поколение.

Припомняме ви, че значителна част от промените в първата бета версия на iOS 11 оказват отражение единствено върху iPad. При положение, че все още използвате някое от по-старите поколения, вероятно някаква част от новите възможности ще подминат вашето устройство, но тази рестрикция не се отнася за новия iPad Pro. Всеки от вас ще може да премести която и да е част от своето съдържание по стандартен за всяка настолна машина Drag & Drop начин. За целта просто задържате пръст върху снимка, текст или различен вид съдържание и го местите в друго приложение.

Повече за промените в iOS 11 може да разберете, като посетите следната връзка, а ние ще разгледаме и част от техническите характеристики на последното поколение iPad Pro. Видно от новите рекламни кадри, мощното предложение разполага с толкова сила, че е в състояние да изпепели всеки. Производителността на преносимата машина може да надхвърли тази на средно статистически настолен компютър, за което допринася вграденият шест ядрен процесорен чип A10X в комбинация с новия 12 ядрен графичен ускорител.

Повече за новия iPad Pro може да разберете, като посетите тази връзка.

MBP vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.