taylor-swift-darkness-ad

Нова реклама на Apple Music с участието на Тейлър Суифт

#Новини
2016. 05. 13.

Въпреки, че все още не разполагаме с официална информация за новото рекламно видео от Apple, Тейлър Суифт, която заема главната роля, не пропусна да се похвали, като преди по-малко от денонощие сподели рекламните кадри в своя Twitter канал.

Новото забавно видео ще ви срещне отново с Apple Music, като този път акцентът попада върху раздел “For You”, през който певицата стартира музикалната плейлиста “Friday Night Rocks”.

Запознайте се с новите кадри:

Подобно на предното видео, в което звездата тичаше на бягаща пътека под ритмите на Drake, поведението на Тейлър Суифт отново е изключително непринудено, тя танцува и се забавлява, сякаш никой не я гледа. Действието се разиграва в хола на звездата, а всичко започва, след като стартира Apple Music от своя iPhone 6s, отваря плейлистата “Friday Night Rocks” и избира парчето „I Believe In A Thing Called Love“ на “The Darkness”.

Screen Shot 2016-05-13 at 8.17.27

Съвсем скоро Лари Джексън, който отговаря за Apple Music, потвърди слуховете, че компанията от Купертино е създала множество рекламни видео клипове с участието на Суифт и със сигурност постепенно ще ни запознаят с всеки един от тях.

Вижте на каква изненада беше подложена певицата в предните рекламни кадри, като натиснете тук.

Източник: macrumors

Добави коментар