ios-10-messages-ad-imagazin-bg

Много настроение и балони в новата видео реклама на iOS 10

#Новини
2016. 09. 30.

След като в предната ни статия ви запознахме с огромния потребителски интерес, на който се радва десетата актуализация на iOS, днес искаме да обърнете внимание и на една нова видео реклама, която със сигурност ще допринесе за вашето настроението.

Вероятно вече знаете, че страхотната мобилна операционна система предлага изключително голям набор от нови функции, приложения и услуги, като изцяло обновен режим на заключен екран, управление на нефабрични приложения с гласови команди, изцяло преструктуриран App Store и много други, измежду които днешната видео реклама акцентира върху обновеното приложение Messages.

Свежите рекламни кадри, със сравнително кратка продължителност от 60 секунди, може да видите в следното видео:

Чрез настоящата видео реклама, компанията от Купертино акцентира по един особено приятен и романтичен начин върху една от най-съществените промени в приложението Messages, наречена Screen Effects. Благодарение на новата любопитна функция, всеки потребител разполага с бързата и удобна възможност, както да изпраща, така и да получава страхотни анимирани съобщения, изразяващи неговото настроение.

Разбира се, функцията може да бъде допълнена по всяко време с най-разнообразни анимации, които вие просто трябва да инсталирате по съвсем стандартен начин под формата на малки приложения, за което може да разберете повече, като посетите следната връзка.

Новата телевизионна реклама е качена преди броени часове в официалния YouTube канал на Apple, а ние искаме да ви припомним, че най-съществената 10-та актуализация на iOS дебютира като неразделна част от iPhone 7, за който може да разберете повече, като посетите следната връзка.

Добави коментар