imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Нова Unsend функция в приложението Facebook Messenger за iOS


Ако прекарвате прекалено много време в рамките на настолната или мобилна версия на Facebook, вероятно това скоро ще се промени. Разработчиците на социалната мрежа подготвят своята изцяло нова Your Time on Facebook функция, за което свидетелства и следващата версия на приложението. Просто трябва да изчакате до появата на неговата официална версия, след това да го актуализирате през раздел Updates в App Store. Разбира се, ако сте инсталирали iOS 12, можете да се доверите и на статистиката в Screen Time секцията в Settings.

Темата за дигиталното здраве на потребителите става все по-актуална. Вероятно и на вас често ви се случва да отделяте излишно време в преглед на някоя от любимите ви социални мрежи, което съвсем скоро може да остане в миналото. Може би сте се запознали с You’re all caught up функцията в Instagram, за която сме писали преди време. Тя ви известява, че вече сте прегледали всички публикации на вашите приятели и че нямате повече работа в рамките на разработката, каквато е и задачата на очакваната Your Time on Facebook възможност, но нека разгледаме и последната промяна в приложението на Facebook – Messenger.

Съвсем скоро всеки от вас ще може да се възползва от полезната Unread функция и през своето Facebook Messenger приложение. В рамките на десет минути, след като вашето съобщение бъде изпратено, ще можете да го редактирате или изтриете. За целта трябва да задържите пръст върху съответния текст и да изберете желаното действие, но има и една особеност. Всяко премахнато съобщение ще бъде прегледано от Facebook, с което действие социалната мрежа ще провери дали неговото съдържание не нарушава установените условия за ползване.

Официалната версия на новата Facebook Messenger функция вече е достъпна за потребителите в рамките на десетина държави, а за да бъдете сигурни, че ще се появи и във вашето приложение, просто трябва да го актуализирате с неговата последна версия и да изчакате поетапното отразяване на полезната промяна. Повече за Facebook Messenger за iOS може да разберете, като посетите тази връзка, а за последната версия на iOS, като натиснете тук..

Източник: 9to5mac

New MBAir promo article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.