imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Новата Behind the Mac рекламна кампания на Apple


През първите два часа от WWDC 2018 в началото на този месец се запознахме с iOS 12, watchOS 5, tvOS 12 и macOS Mojave, като около една четвърт от това време беше отделено на промените в настолната система. Повече за тях може да разберете, като посетите тази връзка, а ние ще разгледаме изцяло новата, Behind the Mac рекламна кампания на Apple.

Няма по-лесен и ефективен начин да акцентираш върху предимствата на избран продукт от това да покажеш неговото приложение в различни области. Все пак техническите характеристики на всеки настолен и преносим Mac от последно поколение са изключително сериозни, но това не е всичко. Достатъчно е към тях да добавим възможностите на настолната операционна система macOS и нещата определено биха могли да придобият доста професионално измерение, за което свидетелства и новата Behind the Mac рекламна кампания на Apple.

Всяко от новите четири видеа се отличава със своята сравнително кратка продължителност от около минута, но не очаквайте да видите нещо кой знае колко интересно в този времеви интервал. С тези реклами, компанията просто загатва за сериозните възможности, с които може да се похвали и вашият Mac. В първото видео пред вас ще се появят потребители от цял свят с различни поколения преносими Apple компютри.

Увреждането на зрението на Bruce Hall при всички положения му пречи да упражнява доста дейности, но това не означава, че не може да използва и своя преносим Mac. Част от неговата работа се крие в страхотната му колекция от снимки.

По всичко изглежда, че Grimes използва своя Mac за повече от едно нещо. Писане на музика, редактиране на звук и видеа и създаване на изображения, които намират своето място върху множество обложки, а за да видите какъв е крайният резултат, посетете нейната официална интернет страница.

Peter Kariuki използва своя Mac, за да разработи приложението SafeMotos. Неговата основна задача е да предостави достъп на потребителите в Руанда до безопасни мотоциклетни таксиметрови шофьори. Приложението следи поведението на всеки водач, с което не само създава негов портрет и оценка, но и се опитва да коригира поведението му, чрез изпращането на важни препоръки.

Източник: YouTube

Beats article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.