imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Swicho и изцяло новата Pre-Order възможност в App Store


Заедно с всички нови възможности, с които се отличава App Store в iOS 11, в края на миналата година магазинът за приложения претърпя още няколко промени. За да се възползваме от тях, преди всичко разработчиците на приложения трябва да са ги заложили в своите нови проекти, а ние ще разгледаме и едно от първите приложения, което може да бъде поръчано предварително.

Ако искате да разберете повече за промените в App Store, които идват с новата версия на системата, посетете тази връзка, но нека да си припомним какво може да очакваме и от изцяло новата Pro-Order възможност. Вече всеки разработчик може да качи своя нов проект с опция за предварителна поръчка, но трябва да се съобрази с едно основно изискване. Полезната възможност може да бъде активна в рамките на от 2 до 90 дни преди официалното стартиране на приложението или играта, за което свидетелства и разработката на Sotozakimasanori.

Просто потърсете интересната Swicho игра в App Store и на мястото на стандартния бутон за сваляне ще се запознаете с опцията за предварителна поръчка. Достатъчно е само да докоснете бутона, след това да удостоверите своето желание с Face ID или пръстов отпечатък и сте готови. Магазинът за приложения ще ви уведоми, когато играта е налична за сваляне, докато под заглавната снимка на предложението ще откриете и информация за датата, на която трябва да дебютира официалната версия на съответната разработка. При проекта на Sotozakimasanori, тя е 27 януари тази година.

Освен с точната дата, всяко качено приложение или пък игра в режим на предварителна поръчка ви предоставя вариант да се запознаете и с неговото описание, но това не е единствената промяна, която оказва отражение върху потребителите на App Store. Разработчиците на iOS приложения вече разполагат с възможност да направят отстъпка от продажната стойност на своето приложение или абонамент на всеки новоприсъединил се потребител или на всеки, който се е възползвал от предварителната поръчка.

MBA august article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.