imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Новата разцветка на iPhone 8 може да се казва Blush Gold


Значителна част от прогнозите относно техническите характеристики на очакваното осмо поколение iPhone, които разгледахме през последните няколко месеца, вече са подкрепени от първия Firmware на HomePod, а през изминалата седмица разбрахме малко повече и за външния вид на празничната разработка. Според повечето източници, Apple ще представи своя смартфон от най-висок клас в три варианта или поне съобразно разцветките на стъкления корпус, а според Benjamin Geskin изцяло новият цвят ще се казва Blush Gold.

Припомняме ви, че iPhone 8 ще разполага с разпънат 5.8 инчов OLED екран. Home бутонът, където се намира технологията, която може да разпознае вашия пръстов отпечатък, ще бъде премахнат. Според AudioAccessory 1.1 и не малка част от източниците, изцяло новият Touch ID сензор ще намери своето място в долната част на екрана на устройството, а неговата задача ще бъде подпомогната от иновативен 3D лазарен сензор, който ще бъде вграден в горната предна част на iPhone 8.

Лазерната технология не само ще може да разпознае вашето лице по доста точен и бърз начин, но и ще окаже никак не малка помощ на новата ARKit връзка, която компанията представи по време на WWDC в началото на юни. Благодарение на нея, всеки разработчик може да кодира приложение с елементи на добавена реалност по сравнително лесен начин, с което Apple вероятно ще успее да превърне iOS 11 в най-голямата AR платформа. Повече за иновативната категория от приложения може да разберете, като посетите тази връзка, но нека видим и поредната прогноза на Benjamin Geskin:

По всичко изглежда, че приложената снимка отговаря напълно на тези, които разгледахме преди няколко дни, но с една малка разлика. Според Geskin новата разцветка ще може да бъде срещната като Blush Gold, вместо Copper Gold, в което не само не може да бъдем сигурни, но и не е от толкова голямо значение. Рамката на устройството е златиста, а според повечето източници, останалите две разцветки ще ни запознаят с варианти, като Jet Black и Silver или пък бял корпус, в което също няма как да бъдем сигурни.

Повече за очакваното осмо поколение iPhone, което ще дебютира през септември, може да разберете, като посетите тази връзка.

Източник: Cult of Mac

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.