imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Нови AR филтри за кучета в iOS приложението на Snapchat


От началото на миналата година до днес Snapchat се промени изключително много, но при всички положения най-сериозната новост остава появата на страхотните 3D World Lens филтри. Всеки може да постави виртуален елемент в реалната среда, след като използва някоя от камерите на своето устройство. За да направите собствен AR филтър, просто свалете настолното приложение Lens Studio, но има и още нещо. Може да се възползвате и от създадените от останалите потребители филтри, а ние ще разгледаме и вероятно последната промяна в приложението за годината – новите AR филтри за вашето куче.

Ако искате да направите преглед на годината си според вашата Snapchat история, просто трябва да отправите поглед към раздел Year End Story, който ще ви предостави достъп до автоматично генерирана компилация в различни категории. Всеки от вас може да персонализира подредбата и събитията в интересната компилация. За целта, отворете приложението в режим на снимане и докоснете върху иконата със снимки, разположена точно до бутона за снимане и ще се появи My 2018 in Snaps, а на вас не ви остава нищо друго, освен да направите някоя малка промяна и да споделите колекцията с приятелите си или пък просто да я запазите.

В рамките на Lens Studio ще откриете доста заложени инструменти, които ще ви помогнат да модифицирате изображение или комбинация от такива, да зададете желан мащаб, размер и позиция, а споделянето става много лесно. След като сте готови с вашия проект, Lens Studio ще генерира Snapchat код, който трябва да изпратите на някой приятел или познат и сте готови, но има и още една промяна. Вече всеки от вас може да се възползва и от изцяло новата категория от филтри, които ще паснат чудесно на вашето куче. Поставянето на новите предложения става по стандартен начин, но с една малка разлика. Трябва да насочите камерата към вашия домашен любимец, но нека видим как да разгледате и вече създадени филтри от останалите потребители.

Достатъчно е само да преминете в режим на снимане, след това да докоснете върху екрана и пред вас ще се появи Lens Explorer. На разположение са над 100 000 предложения, а за да се възползвате от някое конкретно, просто плъзнете с пръст върху него и сте готови. Ако искате да възложите изработването на вашия нов бизнес Lens филтър на някой наложил се дизайнер или доказала се агенция, просто трябва да разгледате новата Lens Creative Partners програма на Snapchat. За целта, посетете тази връзка, а за да разберете повече за Snapchat, натиснете тук.

Източник: 9to5mac

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.