imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Нови AR игри в iOS приложението Messenger на Facebook


Ако прекарвате прекалено много време в рамките на настолната или мобилна версия на Facebook, вероятно това скоро ще се промени. Разработчиците на социалната мрежа подготвят своята изцяло нова Your Time on Facebook функция, за което свидетелства и следващата версия на приложението. Просто трябва да изчакате до появата на неговата официална версия, след това да го актуализирате през раздел Updates в App Store и сте готови, а ние ще ви покажем как да стартирате някоя друга интересна AR игра с ваш приятел през Facebook Messenger.

Темата за дигиталното здраве на потребителите става все по-актуална. Вероятно и на вас често ви се случва да отделяте излишно време в преглед на някоя от любимите ви социални мрежи, което съвсем скоро може да остане в миналото. Може би сте се запознали с You’re all caught up функцията в Instagram, за която сме писали преди време. Тя ви известява, че вече сте прегледали всички качени от вашите приятели публикации и че нямате повече работа в рамките на разработката, каквато е и задачата на очакваната Your Time on Facebook възможност, но нека разгледаме и новите AR игри в Messenger.

За да изпробвате някоя от заложените AR игри в Messenger, които все още не са кой знае колко много на брой ще се наложи да стартирате видео разговор с някой от вашите приятели. Остава само да докоснете върху иконата със звезда, да изберете някое от първите две налични предложения, като Don’t Smile или Asteroids Attack и сте готови, но има и една малка особеност. Реално погледнато промяната не е кой знае колко иновативна. Не трябва да забравяме, че първите AR игри от подобен тип или Snappables се появиха в Snapchat преди вече почти три месеца.

При положение, че нямате достъп до новите AR игри, просто актуализирайте Facebook Messenger през раздел Updates на App Store, а за да разберете повече за все още очакваната Dating възможност в приложението на Facebook, посетете тази връзка.

Източник: 9to5mac

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.