imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Поредните висококачествени изображения на iPhone 7 и 7 Plus


Очакваното 7-мо поколение iPhone ще дебютира след броени седмици, а предположенията и прогнозите относно неговите промени, външен вид, размер и характеристики стават, както все повече, така и все по-достоверни.

Последните висококачествени снимки, с които ви запознахме, представиха единствено задната част на iPhone 7, докато днешните изображения с висока резолюция съдържат един завършен вид, както на предполагаемия iPhone 7, така и на iPhone 7 Plus, цвят Gold.

iPhone-7-lsa-pic

Любопитните снимки тръгват от уеб сайта Topp Ten, който освен това потвърждава и наличието на един по-тъмен вариант на цвят Space Gray, най-вероятно под името Space Black, за което може да си припомните повече, като посетите следната връзка.

Прогнозите за предната част на очакваното устройство са доста скромни, като настоящите изображения определено не биха могли да ги потвърдят, както и отхвърлят. За реорганизираната предна горна част на устройството и наличието на по-голям говорител, може да си припомните тук, а за появата на Force Touch Home бутон, като посетите следната връзка.

iPhone-lsa-image-2

Наличието на Smart Connector в долната задна част на устройството се отхвърля от днешните висококачествени изображения, които, от друга страна, потвърждават прогнозите за два размера от всеки модел, вероятно абсолютно идентични с настоящото поколение 6s.

Двата варианта на очакваното 7-мо поколение ще предложат един значително по-елегантен и изчистен дизайн. По-малкото устройство ще разполага с подобрена задна камера, а вариант Plus ще предложи и една доста професионална двойна камера, както и 3 GB оперативна памет, която ще бъде в състояние да се справи с обработката на по-тежките снимки и видеа.

iPhone-lsa-pic-3

iPhone 7 ще разполага с процесорна мощност, събрана в чип А10, а неговото базово изпълнение ще е с 32 GB вградена памет, която ще бъде на разположение за вашата операционна система, приложения, снимки, видеа, както и всякакъв друг тип съдържание.

Припомняме ви, че 7-мото поколение ще дебютира около средата на септември, заедно с очакваната 10-та актуализация на мобилната операционна система iOS, за която може да разберете повече, като натиснете тук.

Източник: macrumors

iPhone 8 buy back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.