imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Новите каишки за Apple Watch и калъфи за iPhone и iPad


Преди по-малко от денонощие, мнозина от нас се запознаха с новите или по-скоро с актуализираните поколения продукти на Apple, което по автоматичен начин ни отвежда към още няколко предложения. Припомняме ви, че iPhone 7 вече разполага с червен корпус, iPhone SE може да се похвали с доста повече памет, новото поколение iPad привидно замества iPad Air, а ние отправяме поглед към пролетната колекция аксесоари.

Каишки за Apple Watch

По всичко изглежда, че часовникът не може да се похвали с каквато и да е техническа промяна, но за сметка на това всеки може да освежи своя Apple Watch, като премине през някоя нова плетена, кожена или пък спортна каишка в цвят Camellia, Pebble, или пък Azure. Плетените предложения от изкуствен материал вече разполагат и с няколко нови разцветки, като Orange, Berry, Red, Pollen, Tahoe Blue и Midnight Blue.

01_new_watch_bands_and_cases

Новите кожени варианти са точно седем, всеки един от тях е с класическа катарама и с разцветка Saddle Brown, Berry, Taupe, Sapphire, Red, Midnight Blue и Black, но това не е единствената промяна. Вече всеки потребител може да избере и някоя спортна Nike+ каишка по съвсем индивидуален начин.

02_new_watch_bands_and_cases

Калъфи за iPhone 7, iPhone SE и iPad

Пролетната колекция от калъфи за iPhone 7 ще ви запознае с няколко кожени и силиконови предложения с разцветки като Azure, Pebble, Camellia и Sapphire, докато iPhone SE разполага с един вариант от кожа и в цвят Saddle Brown. Новото 9.7 инчово поколение iPad също може да се похвали с един червен Smart Cover.

03_new_watch_bands_and_cases

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.