imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Възможни промени, които може да очаквате в iOS 10


Федерико Витичи от MacStories и Сам Бекет направиха видео клип, който да предаде обща представа за прогнозираните от тях промени в очакваната iOS 10. Въпреки, че във видеото ще видите много предположения, които няма да бъдат срещнати в новата версия, концепцията е логична и добре обмислена.

Една от трите основни промени, които предвижда Витичи, е свързана с появата на персонализиран контролен център с икони, които могат да бъдат пренареждани и допълвани с нефабрично заложени приложения. На второ място, представителят на MacStories предполага, че Siri ще разполага с нов приложно-програмен интерфейс (API), който ще позволи осъществяването на комуникация с нефабрични приложения. Третото предположение е свързано с появата на нощен, затъмнен режим на темата.

Вижте концептуалното видео, тук:

Някои от предположенията за по-малките промени са свързани с добавянето на търсачка на емотикони, възможност за визуализиране на външни връзки в съобщенията, система за сортиране на документи в iCloud Drive и двоен мултитаскинг, който ще бъде предназначен предимно за iPad устройства.

Въпреки, че iOS 10 едва ли ще се появи по-рано от есента на 2016 година, съвсем скоро ще имате възможност да се запознаете по-подробно с очакваните промени, след като Apple направи официалното представяне на операционната система на Worldwide Developers Conference през юни месец, за което може да разберете повече, като натиснете тук.

Промените, които ще донесе iOS 10, се дискутират ежедневно. Колкото повече наближава датата на Worldwide Developers Conference, толкова по-голяма е вероятността да изтече неофициална, любопитна информация, която ние няма да пропуснем да ви споделим.

Източник: macrumors

MBA vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.