imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Две нови рекламни видеа на iPad Pro в комбинация с iOS 11


Значителна част от промените, с които се отличава iOS 11 оказват влияние единствено върху съвместимите с операционната система таблети на Apple. Благодарение на последната версия на системата, възможностите на всяко iPad поколение се изравняват все повече с тези на вашия Mac, а зад това твърдение застават плътно и поредните реклами на iPad Pro.

Страхотната Drag & Drop възможност, която се появи в последната версия на мобилната операционна система ви позволява да преместите част от съдържание, снимка, текст или друг елемент от едно приложение в друго по изключително лесен начин. Просто трябва да задържите върху него, да го изтеглите към долната част на екрана и да изберете мястото, където желаете да отиде. Повече за дългоочакваната промяна може да разберете, като посетите тази връзка, но това не е единствената нова възможности, с която се отличава разработката.

По подразбиране, в долната част на екрана намира своето място и полезният Dock панел, който наподобява изключително много този в macOS. В него може да откриете всички последно използвани приложения или да поставите тези, до които желаете да имате бърз достъп. С iOS 11 дебютира и страхотната ARKit връзка, чрез която разработчиците на приложения разполагат с възможност да кодират вариант с елементи на добавена реалност по доста лесен начин.

Достатъчно е само да насочите камерата на вашето устройство, примерно към желана част от заобикалящата ви обстановка и да добавите някой виртуален елемент към нея по изключително лесен начин, за което свидетелства и второто рекламно видео на iPad Pro. Приложенията в App Store от иновативната AR категория стават все повече, а за да се запознаете с всички промени, с които може да се похвали последната версия на мобилната операционна система, просто посетете тази връзка.

Източник: YouTube

iPhone SE Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.