imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Новите анимирани емотикони във втората актуализация на iOS 12


Както обещаха разработчиците от Apple, полезната възможност за провеждане на колективен FaceTime разговор дебютира с първата актуализация на iOS 12, а ние имаме една добра новина. Вече всеки потребител може да инсталира четвъртата поправка на iOS 12.1, а ние ще ви запознаем с новите анимирани емотикони в очакваната втора актуализация на мобилната операционна система.

За разлика от последните няколко iOS поправки, този път става въпрос за основна актуализация, което означава само едно. Предложението ще може да се похвали с доста нови възможности. Вероятно официалната версия на очакваната система ще се появи по някое време през месец март, но нека разгледаме и новите Animoji предложения, с които ще може да се похвали:

Бухал

Акула

Жираф

Глиган

Измежду останалите любопитни промени, с които се отличава актуалната към днешна дата втората бета на очакваната разработка попадат:

  • Заложеното приложение Apple News стига и до потребителите в рамките на Канада, като съдържанието ще бъде налично на английски и френски език.
  • HomeKit поддръжка на голям брой съвместими смарт телевизори, повече за което може да разберте, като посетите тази връзка.
  • Заложеното Apple TV Remote приложение може да се похвали с нов дизайн, обхващащ целия екран на вашето iOS устройство.
  • Обновена Screen Mirroring икона в Control Centre с два екрана, вместо с един, както е било винаги до този момент.
  • Визуални промени в заложеното Wallet приложение, което започва да прилича все повече на стандартен, физически портфейл.
  • Обновена AirPlay икона, макар и да не става ясно дали има някаква промяна в самата функция.
  • Малки стрелки от дясната страна на автоматично визуализираните предложения в Safari при въвеждане на интернет адрес. За да поставите съответното предложение в полето за търсене без да го зареждате, просто трябва да докоснете върху новата икона.
  • Not Secure надпис преди името на заредената страница в Safari, при положение, че уеб сайтът не разполага със SSL сертификат за защита на вашите данни.
  • Индикация за качеството на въздуха в заложеното приложение Maps съобразно избрана локация.
  • 5G E индикация за пренос на данни за потребителите на AT&T, което означава, че мобилният оператор подготвя своята мрежа за новия стандарт, но изградената връзка е с актуалната към днешна дата 4G.

Не трябва да забравяте, че заедно с всички изброени промени, които реално погледнато не са никак малко, втората актуализация на iOS 12 ще поправи доста грешки и ще подобри защитата на вашето устройство, но има и още нещо. Ако вече сте инсталирали последната версия на мобилната операционна система, това означава, че вашето устройство ще бъде съвместимо и с iOS 12.2. Просто трябва да изчакате още около месец и половина, а за да разберете повече за промените, с които може да се похвали третата поправка на iOS 12.1, посетете тази връзка.

Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.