imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Новите емотикони за iOS и macOS идват съвсем скоро


Ако не сте проследили всички бети на iOS 12, припомняме, че представената в първите тестови варианти възможност за провеждане на колективен FaceTime разговор изчезна от системата с нейната седма тестова версия, което не е чак толкова голям проблем. Както обещаха разработчиците от Apple, полезната промяна ще дебютира с първата актуализация на iOS 12.1, но това не е единствената промяна, с която очакваме да се запознаем с очакваната до няколко седмици разработка.

Според последната анкетата на Harris Poll над 70% от потребителите в рамките на САЩ изпращат поне по един емотикон или стикер в своето ежедневие, което не може да ни изненада кой знае колко много. Все пак, правилно подбраното малко изображение би могло да изрази изключително точно вашето емоционално състояние, а ние имаме една добра новина. Очакваните първи актуализации на новите операционни системи на Apple (iOS 12, macOS Mojave и watchOS 5) ще ви запознаят с доста нови варианти.

Точно един ден преди World Emoji Day, който чествахме преди около три месеца, компанията представи своите нови емотикони, които вече знаем, че ще стигнат до нас с iOS 12.1 и macOS 10.14.1 до няколко седмици, но това не е от толкова голямо значение. Предложенията стават все по-реалистични, а измежду новите варианти може да срещнете кенгуру, папагал, замръзнало лице, паун и още над 70 впечатляващи емотикони, като част от тях може да прегледате тук:

Новите предложения са част от стандарт Unicode 11, а всеки от нас ще може да се възползва от тях през iOS, macOS и watchOS, както винаги. Достатъчно е само да изчакате няколко седмици и страхотните емотикони ще се появят и за вашето устройство. Повече за версия Mojave на macOS може да разберете, след като посетите тази връзка, а за iOS 12, като натиснете тук.

Източник: MacRumors

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.