imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Новите How to Shoot With iPhone съвети на Apple


На пръв поглед, актуалното осмо поколение iPhone прилича много на своя предшественик, но не трябва да забравяме, че разликите между двете устройства са съществени. Реално погледнато, приликите се изразяват единствено в размерите на корпуса и дизайна на стъкленото покритие върху екрана, а ние ще ви запознаем с няколко нови видео съвета на Apple, с които компанията за пореден път показва на потребителите си как да направят страхотна снимка с iPhone, без значение от неговото поколение.

За да се възползвате от новия режим на снимане в заложеното приложение Camera се нуждаете не само от вградена двойна камера и iOS 11, но и вашето устройство трябва да разполага с процесорен чип A11 Bionic, чрез което съвместимите с Portrait Lighting предложения се свеждат до iPhone 8 Plus и iPhone X. Въпреки вградената двойна камера при поколение 7 Plus, устройството не поддържа новия режим, но нека видим и новите видео съвети на Apple от поредицата How to Shoot With iPhone.

Ако все още не знаете как да използвате Burst, Pano или Slo-mo режим, просто трябва да изгледате внимателно новите видео съвети на Apple. Кадрите са съвсем кратки, а ние ви припомняме, че за да модифицирате сцената на Portrait Lighting снимка, която вече сте направили, трябва да отворите изображението през заложеното приложение Photos, след това да докоснете върху Edit, да изберете сцената, която прецените и да запазите промяната по стандартен начин.

Повече за iPhone 8 и 8 Plus може да разберете, като посетите тази връзка, а за смартфона на Apple от най-висок клас, като натиснете тук.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.